Hirdetés

[FUN] Masszív Multiplayer Online Madárfigyelés

|

Érdekes ötlettel állt elő a Berkley egyetem ornitológiai kara, miszerint a puskákat fényképezőgépekre cserélve is lehet madarakra vadászni.

Hirdetés

A játékproject a CONE Sutro Forest néven fut, és feladatunk benne a madárfigyelés lesz egy valódi erdei környezetben, webkamerákkal. A megfigyelt madarakat lefényképezve, kategorizálva kaphatunk pontokat. Minél ritkább szárnyast tudsz lefényképezni, annál több pontot kapsz, valamint ha a madarat még megfelelően is azonosítod be egy madártani könyv alapján újabb jutalompontokat kapsz. Más játékosok pontjait is láthatod, valamint a legtöbb pontot érő képet, így akár törekedhetsz az első helyre, vagy versenyezhetsz barátaiddal online. A játékkal valódi ornitológusok munkáját segíted elő, ugyanis a játék során szerzett adatokat ők dolgozzák majd fel. Játszani egyébként április 23-tól lehet elkezdeni, a játékról pontos részleteket itt találtok. A project egyébként inkább egy kísérlet, mint egy játék, de ha a felhasználók jól érzik magukat, és még a tudósok is elvégzik a kisérleteiket, akkor mindenki csak jól jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)