Hirdetés

Games With Gold - megvannak a júniusi játékok

|

A Microsoft ezekkel a címekkel kedveskedik nekünk a következő hónapban.

Hirdetés

Kiderült, hogy mi lesz az a négy játék, melyet az Xbox Live Gold előfizetők ingyenesen tölthetnek le júniusban.

A májusi, kissé visszafogottabb kínálat után ismét belehúzott a Microsoft és négy remek játékot ad nekünk a következő hónapban, bár a legelső miatt biztosan felhúzzák majd páran a szemöldöküket. Egész júniusban ugyanis Xbox One-ra díjmentesen letölthető lesz a Goat Simulator. Június 16. és július 15. között egy sokkal szélesebb kör által elfogadott játékot kapunk a The Crew személyében. Az Xbox 360-as játékosok a hónap első felében a Super Meat Boy-t zsebelhetik be, június 16. után pedig az XCOM Enemy Unknown lesz elérhető a számukra. Természetesen a két Xbox 360-as játék Xbox One-on is futtatható, így a One-os játékosok ismét négy címmel lesznek gazdagabbak.

Fent megnézhetitek a bejelentő videót is. Ti örültök a júniusi felhozatalnak? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)