Hirdetés

Games with Gold - megvan az augusztusi felhozatal

|

Augusztusban sem maradnak ingyenes játékok nélkül az Xbox Live Gold előfizetők. A One tulajdonosok mindjárt négyet kapnak köszönhetően a visszafelé kompatibilitásnak.

Hirdetés

Az Xbox One visszafelé kompatibilitási listája már meglehetősen hosszú, így most már borítékolható az is, hogy a Games with Gold játékokból mind négy játszható lesz a jelenlegi generáción. Ilyenkor izgalmas számunkra az is, hogy vajon mit vesznek elő a 360-as felhozatalból. Most nem nagyon szomorkodunk.

A hónap első felében (augusztus 1-től 31-ig) az Xbox One tulajok a Warriors Orochi 3 Ultimate történetén kaszabolhatnak keresztül, majd az akciót a WWE2k16 ringjeiben folytathatják.

Az Xbox 360 játékosok augusztus 1-től a Spelunky híresen nehéz pályáinak ugorhatnak neki, majd édes nosztalgiázásban elmerülhetnek a Beyond Good&Evil HD zseniális világában. Utóbbi augusztus 16-tól 13-ig lesz elérhető ingyenesen.

Nektek hogy tetszik az augusztusi felhozatal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)