Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada - ilyen lesz a Káosz serege

|

Újabb gameplay videóval jelentkezett a Warhammer 40k univerzumában játszódó űrstratégia, ezúttal a Káosz haderőit mutatták be.

Hirdetés

Tavaly összeszedtük nektek, hogy a nagyjából egymillió párhuzamosan készülő Warhammer játékból melyek azok, amelyekre érdemes lesz odafigyelni, ezek között pedig előkelő helyett foglalt el a Warhammer 40k világában játszódó űrstratégia, a Battlefield Gothic: Armada. Azóta egy újabb trailert kaptunk a játékból, mely a Káosz erőit helyezi a középpontba.

A történet szerint a Káosz flottája ősrégi birodalmi tervek alapján készült hajókból áll, de a játék fejlesztői szerint ettől még nem kevésbé hatékonyak a csatákban. A hajóik ugyan nem annyira bírják a strapát, viszont ezzel szemben gyorsabbak az ellenfeleiknél, valamint távolabbról is képesek találatokat bevinni. Ezzel remek összhangban van az úgynevezet Stasis Bomb, melynek segítségével mozgásképtelenné tehetők az ellenséges hajók és azok fegyverzete is. Ha elég jól harcolunk, akkor még akár abban a megtiszteltetésben is részesülhetünk, hogy a Káosz valamelyik istene különféle bónuszokkal jutalmaz meg minket.

A Battlefleet Gothic: Armada megjelenés idén várható PC-n. Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)