Hirdetés

Mutasd meg, milyen játékot találtál a GameStar mellett, és nyerj egyet az év legjobbjai közül!

|

Harminckilenc különböző, dobozos játékot csomagoltunk a GameStar magazin 2016/12-es száma mellé, de 12 szerencsés most még egy PS4-es, Xbox One-os vagy PC-s játékot is megszerezhet!

Hirdetés

Nagyon közel már a karácsony, alig várjuk, hogy megajándékozzuk szeretteinket; azaz titeket, olvasókat, akik egész évben támogattatok minket, életben tartjátok a GameStart, és reméljük, erre jövőre is rászolgálunk.

Az előfizetők már holnap megkapják, de péntektől az újságárusoknál is megtalálható lesz a 2016/12-es magazin, ami mellé olyan játékokat tettünk, mint a The Witcher 3: Wild Hunt, a Dishonored, a Pillars of Eternity vagy a Borderlands. A lista hosszú, összesen 39 eleme van, biztosan találtok köztük olyat, ami nektek tetszik. Tegnap bejelentettük a játékok egy részét, de úgy gondoltunk, viszünk még egy kis izgalmat a dologba, és a segítségeteket kérjük. Mutassátok meg, milyen játékot találtatok a GS mellett, így közös erővel állíthatjátok össze a be nem jelentett játékok listáját.

A feladat a következő:

1. Fotózd le a GameStar magazin 2016/12-es számát úgy, hogy látszódjon, milyen játék jár hozzá. A képen szerepeljen az újság és a játék maga is, például így:

Szép, nemde? #gamestar #pillarsofeternity

A photo posted by GameStar Hungary (@gamestarhu) on

2. Töltsd fel a fotót publikusként Facebookra, Instagramra vagy Twitterre, és jelölj be minket. Előbbi kettőn @gamestarhu, utóbbin @GameStar_HU névvel vagyunk megtalálhatók.

3. Küldd el a kép linkjét a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre egy "GS karácsonyi játék" tárgyú levélben legkésőbb december 17. éjfélig. Azt is írd meg, milyen platformra szeretnél játékot.

És mit lehet nyerni?

A beküldők között a Cenega jóvoltából a következő játékokból osztunk ki egy-egy darabot:

Xbox One

DiRT Rally
Dishonored 2
Dying Light: Enhanced Edition
Mafia III
LEGO Star Wars: The Force Awakens

PlayStation 4

Deus Ex: Mankind Divided
LEGO Star Wars: The Force Awakens
NBA 2K17
The Elder Scrolls: Skyrim - Special Edition

PC

Football Manager 2017 különleges kiadás
Total War: Warhammer

A nyerteseket e-mailben értesítjük. A nyereményeket előzetes egyeztetés után a szerkesztőségünkben, személyesen lehet átvenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)