Hirdetés

Gerinckitépés és szervezett bűnözés a 2016/10-es GameStarban

|

Címlapon a Mafia III, teljes játékunk a Mortal Kombat: Komplete Edition. Októberben megint 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Évek óta vártunk már arra, hogy megtegye visszautasíthatatlan ajánlatát a Mafia 3. Mint parlagon hagyott tarló ittuk a vele kapcsolatos tudnivalók minden egyes cseppjét, a gamescom 2016 alkalmából már egészen közel kerültünk hozzá, de ez sem készíthetett fel arra az élményre - legyen bár pozitív, vagy negatív -, amit a megjelenés nyújtott. RG, a GameStar szakértője a szervezett bűnözés terén a miénket is felülmúló lelkesedéssel ugrott fejest a '60-as évek alvilágába, hogy néhány nappal később elmesélje nektek, mi változott és hogyan e nagyra becsült sorozat korábbi részeihez képest.

Már a múlt hónapban sem érhette szó a ház elejét, de a szeptember végi-október eleji felhozatal még azon is túltett. A Microsoft például néhány hét különbséggel eldurrantotta szinte minden patronját az év hátralevő részére, s bár a ReCore csalódást okozott, a Forza Horizon 3 és a Gears of War 4 meggyőzőnek bizonyult. A Sony válasza a PlayStation VR képében érkezett, amit az elsők között próbáltunk ki az országban. Hatalmasra duzzadt tesztrovatunkban helyet kaptak nagy visszatérők (Cossacks 3), a réginél valamivel pofásabb csomagolást kapott gyűjteményes kiadások (Dead Rising Triple Pack, BioShock: The Collection), valamint az évad slágertémájának számító sportjátékok minden mennyiségben. Lejátszottuk az elmaradhatatlan FIFA 17-PES 2017 mérkőzést, és miközben a focidrukkerek egymáson igyekeztek túllicitálni, megállapíthattuk, hogy a kosárlabda (NBA 2K17) és a jégkorong (NHL 17) legalább annyira menő, sőt.

Teljes játék: - Mortal Kombat: Komplete Edition

Választásunk ez alkalommal a verekedős játékok műfajának egyik kiválóságára esett. A patinás - 24 éve futó - Mortal Kombat széria ezzel a az epizóddal tért vissza hosszú szünet után a PC-re. Külön öröm, hogy a Komplete Editionben minden egyes DLC helyett kapott, tehát a PlayStation-exkluzív Kratos-t leszámítva az összes harcost egymásnak ereszthetjük. A magunk részéről javasoljuk, hogy szánjatok pár órát a kampányra is, mert meglepően szórakoztatóra sikeredett.

Fontos: A magazinban található egyedi kódot a www.gamestar.hu/plus aloldalon válthatjátok be!

Extra ajándék I.: Barcraft kuponok
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ebben a hónapban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin
Háttér: Éjszakai ragadozók, Jack Reacher - Nincs visszaút, Doctor Strange
Kritika: Kubo és a varázshúrok, Jack Reacher - Nincs visszaút, Inferno, A lány a vonaton, Virsliparti, A könyvelő, Tripla kilences, Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, Idegpálya, Bridget Jones babát vár, Kiéhezettek, Kút, A hét mesterlövész, Ernelláék Farkaséknál, Mélytengeri pokol, Gólyák
Extra: Tom Cruise, az akciósztár
Sorozat: Westworld
Filmklasszikus: Az édes élet

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Teszt
Mafia III
Gears of War 4
PlayStation VR
Destiny: Rise of Iron
ReCore
BioShock: The Collection
Dead Rising Triple Pack
Verdun
Cossacks 3
Forza Horizon 3
FIFA 17
Pro Evolution Soccer 2017
NBA 2K17
NHL 17
Earthlock: Festival of Magic
Warhammer 40,000: Eternal Crusade
Nascar Heat Evolution
Trial of the Blood Dragon
Mount & Blade: Warband
Warhammer: End Times - Vermintide
Mother Russia Bleeds
How to Survive 2
Virginia
Dragon Quest Builders
Street Fighter V Season Pass
Livelock
Batman: The Telltale Series - Episode 2: Children of Arkham
XCOM 2
Hitman: Episode 5 - Colorado
The Final Station
Dear Esther: Landmark Edition
Bound
Phantaruk
Hue
Call of Duty: Black Ops III - Salvation
Total War: Warhammer - The Grim and the Grave
Star Wars Battlefront - Death Star
Phoenix Wright: Ace Attorney - Spirit of Justice
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
DDR3 vs. DDR4
Megfizethető ATX tápegységek
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: STFU NOOB!
Így mozgattuk mega pécsieket
Szabad(a)játék
Sosemvolt olimpiák
A százéves harckocsi és a Wargaming
Játékvilág - Dragonlance
Minecraft-tipp: Kockaház a semmiből
E-sport: A LoL-világbajnokságok nagy pillanatai
Visszapillantó

Másvilág
Film: Gólyák
Sorozat: Narcos - 2. évad; Mr. Robot - 2. évad; Luke Cage
Könyv: Eszterházy Péter - Hasnyálmirigynapló; Robert Jordan - A kardok koronája
Zene: Lit Lords - The System; Psychic TV - Alienist
Rendezvény: II. VIECC Vienna Comic Con

Tehát a 2016/10-es GameStar magazin steames Mortal Kombat: Komplete Edition teljes játékkal, Mafia 3 címlappal, 37 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videoteszttel (FIFA 17, Forza Horizon 3, Gears of War 4) október 21-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)