Hirdetés

Játékok és gamer perifériák az éves Prémium I. GameStar-előfizetési akcióban

|

Ha egy évre előfizetsz a GameStar magazinra dobozos PC-s játékot, hardvert, vagy egyéb kiegészítőt választhatsz mellé. Mielőtt döntenél, ismerkedj meg ajánlatainkkal.

Hirdetés

Miután alaposabban is bemutattuk a féléves előfizetési akciót távolabbra tekintünk és egyenként végigvesszük mit kínál a GameStar egyéves időtartamra. Prémium ajánlataink közül az elsővel kezdjük, amely 27990 forintos ár mellett 12 lapszámot, minimum 12 teljes játékot, valamint az alább felsorolt termékek valamelyikét foglalja magába.

Fallout 4

Ha szereted az '50-es évek sci-fijeit, és érdekel, miként is festhetne a világ egy atomháborút követően, akkor a patinás Fallout széria legfiatalabb tagja a te játékod. Egy hatalmas, nyitott világ vár felfedezésre, mely minden kiégett házrom, elrozsdállott autóroncs és csenevész bokor mögött szörnyű veszélyt rejt. És akkor még nem is beszéltünk az egészségügyi határértéket jócskán meghaladó radioaktív sugárzásról.

The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year

Az utóbbi évek szerepjátékainak legkiválóbbika hosszú hetekre-hónapokra elengendő elfoglaltságot ígér. Hivatásos szörnyvadászként birodalmak sorsát eldöntő csatározások és politikai machinációk részesévé válunk, de akkor sem jövünk zavarba, ha össze kell gyűrnünk a lepedőt egy szemrevaló varázslónővel. A GotY kiadás jóvoltából pedig két nagyszerű kiegészítőn keresztül egyengethetjük Geralt útját egészen az emlékezetes végkifejletig.

Dishonored 2

A számtalan díjat nyert első részt követő folytatás emeli a tétet, a testőrből lett orgyilkos, Corvo helyett akár a trónjától megfosztott ifjú császárnő, Emily szerepét is magára ölthetjük, hogy bosszút álljunk a bennünket ért sérelmekért. Csakis rajtunk áll, hogy tomboló forgószélként söprünk végig a mediterrán éghajlatú Karnaca utcáin, vagy az árnyak közt meglapulva, lesből támadva ártalmatlanítjuk ellenfeleinket.

Total War: Warhammer

Mindig is gyanítottuk, hogy ha egyszer találkozik a nagy léptékű ütközeteiről elhíresült Total War széria a Warhammer univerzum fantasy ágával, abból csakis valami szédületes születhet. Szerencsére így is történt; az emberek, orkok, goblinok, törpék és élőhalottak erőinek grandiózus összecsapásába még a hegyek is beleremegnek.

HAMA uRage Exodus Macro billentyűzet

Tizenegy programozható gomb, öt eltárolható profil, háromféle színű (piros, kék, lila) háttérvilágítás, kényelmek csuklótámasz és strapabíró kialakítás jellemzi a német perifériagyártó gémerbillentyűzetét, amely remekül kiszolgálja az FPS-eket, RTS-eket és MMO-kat kedvelő játékosok extra igényeit is. Ajánlott fogyasztói ára 9990 forint.

Skullcandy SMOKIN BUDS 2 fülhallgató

Az amerikai gyártó második generációs, 9990 forintos ajánlott fogyasztási áron kínált fülhallgatóját aszimmetrikus, döntött kialakítása miatt kényelmesebb viselni, mint elődjét. Nedvességnek ellenálló Mic1 kontrollerr és 3,5 mm-es, L alakú jack csatlakozó jellemzi, 9mm-es hangszórója pedig 8 Hz és 20 kHz közötti tartományban szól.

Az előfizetéshez választott terméket megbízható, a kézbesítésre garanciát vállaló futárszolgálat révén juttatjuk el hozzátok. Képviselői előre egyeztetnek veletek telefonon és garanciát vállalnak a kézbesítésre. Amennyiben még karácsony előtt szeretnétek megkapni a terméket érdemes sietni, mivel a forgalmazók jellemzően december közepétől január elejéig szabadságukat töltik.

Fontos: A listában szereplő termékek és információk tájékoztató jellegűek, kivételes esetben előfordulhat, hogy egy-egy termék a hirdetés leadásának pillanatában még elérhető, de aztán a rendeléskor kiderül, hogy a külföldi kiadó mégsem szállította le az adott játékot. Elnézést kérünk az ilyen kellemetlenségekért, sajnos ez nem rajtunk múlik és ezzel a magyar forgalmazó sem tud mit kezdeni.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)