Hirdetés

Egy jó PC-s játék vagy egy gamer füles kellene? A GameStar segít!

|

Ha az éves Prémium II. GameStar magazin előfizetés mellett teszed le a voksodat, akkor remek ajándék játékok és gamer perifériák közül válogathatsz. Mutatjuk.

Hirdetés

Tizenkét darab GameStar magazin és az azokhoz tartozó Steames teljes játékok lehetnek a tiéd, ha előfizetsz a GameStar magazinra. Amennyiben ez nem lenne elég, akkor válassz a csomag mellé egy kiváló PC-s dobozos játékot vagy egy remek hardver kiegészítőt a gépedhez. Ehhez ajánlunk most egy remek csomagot.

Bűn lenne kihagyni

A Prémium II-es csomagban olyan kiváló játékok kaptak helyet, mint az év játéka címet elnyerő Grand Theft Auto V, a World of Warcraft legújabb kiegészítője, a Legion, vagy a Pro Evolution Soccer 2017-es verziója. Ezen kívül a csomagban megtalálható még a Mafia III is, mely remekül hozza a hatvanas évek gengszter hangulatát és lehetőséget ad egy virágzó bűnszervezet kialakítására.

Fülnek ingere

Amennyiben a fenti játékok már ott pihennek a Steam fiókodban akkor lehetőséget biztosítunk arra, hogy menő hardverekkel lepd meg magad. A Speedlink gamepad tökéletes az akciójátékokhoz, bizonyos játékokat egyszerűen erre terveztek. Ott vannak például a verekedős játékok, aki próbálta már a Mortal Kombatot vagy az Injustice-t billentyűzettel játszani az pontosan tudja miről beszélünk. A kontrollernek az ajánlott fogyasztói ára 9990 forint.

A csomagban megtalálható még a Hama Urage Soundz Evo gamer, sztereó fejhallgatója is, melyen klassz golyónyomok jelzik, hogy ez bizony egy keményvonalas gamer felszerelése. Könnyű, kényelmes viselet, hosszú órák után sem válik kényelmetlenné. Az ajánlott fogyasztói ára 12400 forint.

A harmadik választható hardver a Skullcandy vezeték nélküli fülese, mely pehelykönnyű, nagyon menő és mindemellett még pokolian jól is szól. Ennek az ajánlott fogyasztói ára 16000 forint, szóval ha most szeretnél vásárolni egy fülest zenehallgatáshoz, akkor mindenképpen érdemes elgondolkodni ezen az ajánlaton.

Szokás szerint a változtatás jogát fenntartjuk és aki karácsony előtt még meg szeretné kapni a csomagot annak érdemes minél előbb előfizetni, mert a nagy karácsonyi hajtásban már egyáltalán nem tudjuk garantálni, hogy időben célba érnek a csomagok.

Fontos: A listában szereplő termékek és információk tájékoztató jellegűek, kivételes esetben előfordulhat, hogy egy-egy termék a hirdetés leadásának pillanatában még elérhető, de aztán a rendeléskor kiderül, hogy a külföldi kiadó mégsem szállította le az adott játékot. Elnézést kérünk az ilyen kellemetlenségekért, sajnos ez nem rajtunk múlik és ezzel a magyar forgalmazó sem tud mit kezdeni.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)