Hirdetés

Fél évre is érdemes GameStar előfizetőnek lenni

|

Szeretnéd előrendelni a GameStar magazint és mellé még valami menő játékot vagy hardvert? Az éves Prémium előfizetői csomag azonban túl drága? Neked találták ki akkor a féléves előfizetői csomagot, ami csak 16990 forintba kerül.

Hirdetés

Az év végén menetrendszerűen megérkezett előfizetői akciónk, melynek keretén belül a legjobb játékokkal együtt szerezhettek be tizenkét darab GameStar magazint. Utóbbiakhoz minden hónapban jár legalább egy teljes játék, de megeshet, hogy adott hónaban kettőt, vagy akár hármat adhattok hozzá egyre bővülő gyűjteményetekhez.

A PC-s játékok árának drasztikus emelkedése miatt azonban az éves előfizetés egyeseknek túlságosan drága lehet, ezért úgy döntöttünk, lehetőséget biztosítunk arra, hogy olcsóbban lehessen megvásárolni egy féléves előfizetést, amely mellé korábbi sikerjátékot, gamerperifériát vagy kiegészítőt választhattok.

Mortal Kombat X

Bár nem visel koronát a fején (ha lenne is, azt csontokból formálták volna és naponta locsolnák friss vérrel), magabiztosan ül a verekedős játékok trónján. Eddig minden kihívójával kegyetlenül elbánt, kitépett gerincek és szétzúzott koponyák sokasága jelzi, hogy nem érdemes ujjat húzni a legjobbal.

LEGO Star Wars: The Force Awakens

Még ha a filmmel nem is lehettünk maradéktalanul elégedettek, annak legósított adaptációjába nehéz belekötni. Gyermekbarát megoldásai miatt ideális választás lehet a fiatalabb korosztály számára.

Mad Max

Újabb filmadaptáció! - mondhatnánk, ha bármi köze lenne akár a legutóbbi, akár a korábbi mozifilmekhez. Az autós üldözésekkel, brutális ökölharccal és némi lövöldözéssel tarkított nyitott világú akciójáték a saját útját járja.

Rise of the Tomb Raider

A 2013-ban rebootolt Tomb Raider közvetlen folytatásában Lara Croft Szibéria kíméletlen vadonjában igyekszik életben maradni és rájönni az örök élet titkára. Ha emlékezetes akció-kalandot keresel, ennél jobbat nehezen találsz.

Tom Clancy's The Division

Számtalan gyermekbetegségtől sújtva rajtolt el az egyedül és társakkal is játszható fedezékharcos online lövölde, amely mára a folyamatos csiszolásnak és az egyes mechanikák újragondolásának köszönhetően sokkal jobbá vált. Immár tökéletesen alkalmas arra, hogy akár több száz órát is ráfordítsunk a felszerelésünk töléletesítésére.

Assassin's Creed Unity

Idén ugyan pihenőt tartott a széria, de aki szereti a történelem legmozgalmasabb korszakaiban és legizgalmasabb helyszínein játszódó kalandokat, annak érdemes volna kipróbálnia a Unity-t. Az epizód - melynek eseményei a nagy francia forradalom idején zajlanak - hibáit mostanra szinte mind kijavították.

Far Cry Primal

A Ubisoft egyik legnagyobb meglepetése volt idén, hogy egy ősember viszontagságos hétköznapjaiba nyertünk betekintést. A Far Cry Primal annak ellenére megtartotta a széria harmadik és negyedik részének főbb jellemvonásait, hogy primitív eszközökkel harcolunk és kardfogú tigris hátán lovagolunk.

HAMA Urage Illuminated

A HAMA gameregere hatgombos, ráadásul egy kivételével mindegyik programozható. Két méter hosszú, szövetborítású kábele garantáltan nem fog összegubancolódni játék közben, a gyártó által ajánlott fogyasztói ára pedig 6990 forint.

CASELOGIC Ibira laptop hátizsák

Igényes kialakítású laptop hátizsák fekete színben, amelybe könnyedén belefér egy 15,6"-os gamer laptop és annak összes tartozéka. A hátizsák ajánlott fogyasztói ára 9990 forint.

A kiválasztott terméket természetesen futárszolgálat viszi el hozzátok, előre egyeztetnek veletek telefonon és garanciát vállalnak a kézbesítésre. Náluk nem fordulhat elő, hogy "büntetlenül" eltűnik egy csomag, évek óta velük dolgoztatunk, de panasz még eddig soha nem érkezett a szolgáltatásukra. Abban az esetben, ha még karácsony előtt szeretnétek megkapni az ajándékot érdemes sietni, mivel a forgalmazók december közepén bezárják a raktárakat és január elejéig szabadságon lesznek.

Fontos: A listában szereplő termékek és információk tájékoztató jellegűek, kivételes esetben előfordulhat, hogy egy-egy termék a hirdetés leadásának pillanatában még elérhető, de aztán a rendeléskor kiderül, hogy a külföldi kiadó mégsem szállította le az adott játékot. Elnézést kérünk az ilyen kellemetlenségekért, sajnos ez nem rajtunk múlik és ezzel a magyar forgalmazó sem tud mit kezdeni.

Ok, hagyom magam rábeszélni. Mit kell tennem?

A gamestar.hu/elofizetes2017 oldalon kattints a rokonszenves ajánlatcsomagra, majd kövesd az utasításokat. A választott ajándék nevét írd be a megjegyzésbe, vagy írd meg a terjesztes@gamestar.hu címre.

Kihez forduljak, ha további kérdéseim vannak?

Az akcióval, és minden más előfizetéssel kapcsolatos kérédéssel fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz: munkaidőben a 06-1-5774301-es telefonszámon vagy a terjesztes@gamestar.hu e-mail címen.

Az előfizetés időtartama alatt az előfizetés nem mondható fel. Az év végi előfizetés akció más akcióval nem vonható össze. Minden jog fenntartva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)