Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Összesereglett a GameStar apraja-nagyja, mert ismét ránk köszöntött a PlayIT napja.

Hirdetés

Fergeteges PlayIT vár a szerkesztőség javára ma, aki kilátogat, pacsizzon le a kollégákkal. Egyet küldök én is. Mindemellett játékra is szakítunk időt, mert sokat egyszerűsödtek ugyan az évek során, de még nem tartunk ott, hogy önmagukat játsszák végig.

Kaci - Természetesen mint szinte mindenki, a szombati napomat én is a PlayIT-en töltöm, ahol a nagyszínpad körül sürgök-forgok majd egész nap. Vasárnap az elmaradásaimat pótolom, mert elképesztő ütemben közeledik a lapzárta, és néhány teszttel még adós vagyok, két bekezdés közt viszont valószínűleg lepörgetek pár meccset a Hearthstone-ban, ahová épp a héten érkezett meg a legújabb kiegészítő.

Paca - Szombaton PlayIT (nekem ez duplázós most, mert pénteken is egész nap kint voltam, cserébe nagyon imádom a standunkat), viszont ha hazaérek, biztos, hogy megint Guitar Hero Live-ozással koronázom meg. Emellett bele kéne már ásnom magam a második Hitman epizódba, mert a jövő héten dupla GameNight lesz, és hogy amellett mennyi időm marad tesztelni, az jó kérdés.

daev - Szombat PlayIT. Vasárnap magzatpóz. Köszönöm.

Tonight - Szombaton én is a PlayIT-en fogok mókázni a többiekkel, következésképpen vasárnap főleg arra fogok rágyúrni, hogy még aznap is életben legyek. Király parti lesz!

mazur - Szombaton természetesen a PlayIT-en leszek: úgy döntöttem, hogy én is kipróbálom a cosplay-t, de elsőnek valami kézenfekvővel próbálkoznék, úgyhogy szerintem mazurnak öltözök. Vasárnap valami könnyed levezetést képzelek el, mi is legyen, mi is legyen...

Mocsy - Szombaton természetesen én sem hagyom ki a PLayIT kiállítást, de a vasárnap a pihenésé. A Dark Souls III első végigjátszásán már túl vagyok, második nekifutásra már sokkal könnyebb. Most igyekszem úgy végigjátszani, hogy az összes elvarratlan szálat kiiktassam és lehető legjobb befejezést érjem el.

Szada - Míg a többiek szombaton a helyszínen emelik a PlayIT színvonalát, addig én a GSO szekerét segítek tolni, a vasárnap viszont a családé. A többfordulós vasárnapi ebédet szieszta címszóval egy kis Star Wars: Uprising-gel pihenem majd ki.

Nightwolf - Két fronton is a túlélés most a tét. Egyrészt, tudtomon kívül valószínűleg táncoltam egy jegesmedvével, vagy lesmároltam egy fagyasztó gyomrát, mert olyan beteg vagyok, mint ez az erkölcsös világ. Még ülni is nehéz. Másrészről pedig azért csak fel-fel ülök, mert a Don't Starve Togetherben is egyre gyarapodik a csini kis bázisom. Kajám már van dögivel, de saját hülyeségem ellen nem véd meg semmi. A minap egy 113 napos játékot reseteltem le véletlenül egy félrenyomás után! Fejhangon sikítottam...

Csirke - Amíg a többiek a PlayIT-en koptatják a BarNight taverna rusztikus trónszékeit, én ügyelek és őrzöm a GSO-t. Remélem azért egy Dark Souls III-ra is marad időm. Végre legyűrtem az utolsó opcionális bosst is, de az NG+ elindítása előtt még szeretnék fejleszteni egy csöppet a karakteremen. 

Chava - Miközben távolról buzdítom a PlayIT forgatagában rekedt kollégákat, meglesem, hogy sikerült a King's Quest harmadik epizódja, s ha csak egy mód van rá, véget vetek a Shining Lady keresztesháborújának, mert úgy érzem, közel már a végjáték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)