Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Már számoltuk a napokat, hogy mikor lesz hétvége, hogy újra kedvenc időtöltésünknek hódoljunk.

Hirdetés

Fullasztó hőségtől bágyadtan írjuk e sorokat, mikozben egy kellemesen hűvös izlandi nyaralás képe sejlik fel lelki szemeink előtt.

Paca - Végre úgy néz ki, kiértünk a tavaszi játékszezonból, és elkezdhetünk elmaradásokat pótolni. Igyekszem mihamarabb befejezni a Far Cry Primalt, aztán talán nekifutok az AC Syndicate-nek, de az idei nyár nagy (CD) projektje nálam a The Witcher 3.

HP - Ma utazom, nincs játék, maximum tableten egy kis Star Wars Galaxy of Heroes, amit még mindig nyüstölök amúgy gyakorlatilag napi szinten, pici függőségről beszélhetünk azt hiszem.

Csirke - Munka és egy családi mulatság miatt nem sok időm lesz a hétvégén játszani, maximum előveszem kicsit a FIFA 16-ot, és embertelenül megbüntetem benne a belgákat.

Tonight - Még néhány héttel ezelőtt csaptam le hirtelen felindulásból a Jazzpunk nevű csodára, mert korábban azt hallottam róla, hogy ez bizony a világ egyik legviccesebb dolga. A hétvégén jó eséllyel utána fogok járni annak, hogy ez így van-e.

- Remélem, az Overwatchban viszonylag rendszeresen összegyűlő csipet csapatban meglesz a kedv, hogy kipróbáljuk magunkat a rangsorolt módban is, a hétvége pedig kiváló alkalomnak tűnik, hogy erre gyakoroljunk egy keveset.

Kaci - Most, hogy végeztem az Uncharted 4-gyel, kicsit üresnek érzem az életem. Szerencsére nemrég lecsaptam a Quantic Dream felújított kollekciójára, így néhány év késéssel rávetem magam a Heavy Rainre.

Szada - Továbbra is The Witcher 3: Blood and Wine pörög és reménykedem benne, hogy beválogatnak majd a Gwent: The Witcher Card Game bétázói közé. 

Chava - Olyan meleg van, hogy kínomban a Marsra költöztem. Igyekszem két nap alatt hat meccset és egy The Technomancer végigjátszást abszolválni, de van egy sanda gyanúm, hogy a tervem nem eléggé átgondolt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)