Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk az iskolakezdés előtt

|

Egy hosszúra nyúlt GameNighttal a háta mögött játékkal pihen a csapat.

Hirdetés

Bár közülünk már csak keveseket érint a tanévkezdés, veletek érzünk és a legjobbakat kívánjuk. No meg persze sok-sok kellemes hétvégét, függetlenül attól, hogy játékkal töltitek-e, vagy sem.

Paca - Maratoni GameNightot tartottunk, úgyhogy a szombat a regenerálódásé. Kedvező áron megvettem a Blues & Bullets 1-2-t, valszeg azt fogon kipróbálni.

Kaci - Nagyon el vagyok maradva a dolgaimmal, úgyhogy a hétvégén nem nagyon lesz játék, inkább megpróbálom ezeket pótolni, különben édesanyám nagyon durván csuklani fog a következő napokban. Ha esetleg mégis lenne egy kis szabadidőm, akkor minden bizonnyal a Rainbow Six: Siege-et pörgetjük majd a haverokkal.

Tonight - Kicsit hosszúra nyúlt a tegnapi GameNight, úgyhogy a szombat nekem is valószínűleg töltődéssel fog telni. Sikerült lecsapnom pár jópofa Capcom játékra PlayStationre, szóval azokba fogok belenézni. A MegaMan 9-et már kipróbáltam, meg is kínzott rendesen.

- Bár az én hétvégém sem ígér rengeteg szabadidőt, megpróbálok majd bepréselni a menetrendbe minél több Heroes of the Stormot. Ugyanis megint kedvem támadt a MOBA műfajhoz, de a Blizzard játékánál komolyabb címekhez manapság nincs nagyon türelmem.

HP - Asetto Corsa konzolos verzióját tekergetem éppen, de amilyen érdekes és üdítő egy konzolos szimulátor, annyira rettenetes a konzolos portolás, szóval nem ígérek mást, csak könnyeket.

Chava - Két hétig tartó intetnzív cyberpunk-kúrát követően már csak könnyed kalandozásra vágyom a Sword Coast Legendsben. Pillanatnyilag egy nagy fekete trutymó teszi pokollá az életemet, aminek se fegyverrel, se varázslattal nem tudok ártani.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)