Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ki találja ki, hogy mivel tölti ez a hétvégét a szerkesztőség? Hölgyeim és uraim, tegyék meg tétjeiket!

Hirdetés

Többen is felhúzták közülünk a túrabakancsot, hogy a Chio Mozdulj Gamer égisze alatt lebonyolított szabadtéri program keretében néhány órára maguk mögött hagyják a zajos fővárost. A többiek addig is tartják a frontot, hiszen a mottón a következő: Egy játékot sem hagyunk hátra!

Paca - Nagyon szívesen belekezdenék a Battlefield 1-be, viszont péntektől nálam van a PlayStation VR, és az most felülír mindent. Nem tudom, az Until Dawn: Rush of Blooddal kínozzam-e magam, vagy inkább a R.I.G.S-ben próbáljak érvényesülni. 

Mocsy - Megérkezett a Civilization VI, itt az ideje, hogy az aprócska nomád törzsek végre eljussanak a csillagokba is. Mellette azért fogok egy kicsit WoW-ozni is, de ahogy azt megjósoltam augusztus végén, kezd megkopni a varázsa, kevesebb mint két hónap elteltével egyre gyengébb a vonzereje. A Battlefield 1 is tervbe van véve, de túl sok lesz egyszerre a jóból, valahol meg kell húzni a határt. Amúgy meg ígéretet tettem az ikreknek, hogy ha nem esik az eső akkor elmegyünk a Mozdulj Gamer túrára. 

Somi - Tart a Season 8, ezért péntek és vasárnap éjjel Diablo III lesz a program. Napközben takarítás és porszívózás közben azon fogok elmélkedni, mennyire lehet jó a Civilization VI? Nem tudom, mert nekem már ott az Endless Legend és az új kiegészítő a Tempest. Sorry.

Tonight - A hétvégén a szakdolgozatomé lesz a főszerep, így sajnos nem nagyon jut sok időm játékra, de ha mégis, akkor is inkább valami gyorsabban pörgethető dolgot fogok választani, mint pl CS:GO vagy ilyesmi.

Kaci - A Mozdulj Gamer túrát sajnos ki kellett hagynom, de így sincs okom panaszkodni, mert egy nagy bögre forró kakaóval bevackoltam magam a tévé elé, hogy elvigyem egy körre a végre PlayStation 4-re is megjelent Rise of the Tomb Raidert.

Csirke - Belekezdtem az Armikrogba, ami kétségkívül nem érhet fel a nagy elődhöz, de két Forza futam között azért gond nélkül elütöm majd vele az időt. 

Chava - Tegnap megvásároltam a Return to Arkham kollekciót, ezért Gotham utcáit rovom az erdei ösvények helyett, hogy a következő GameStar hasábjain beszámolhassak róla, jó üzletet csináltam-e.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)