Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén (január 21-22.)

|

Még mindig vonzóbb a lakás melege, mint a fagyoskodás, magyarán ez alkalommal is a játékoké a főszerep.

Hirdetés

A nemzetközi helyzet fokozódik, csapataink harcra készen állnak, a GameStar a helyén. Vajon HP előbb találja meg a feleségét, mint az énekhangját? Lehet még Pacából esprotoló, Kaciból pedig cylon? Maradjatok velünk, egy hét múlva kiderül.

Paca - Nem sokára jön a Sniper Elite 4, úgyhogy elővettem az előző részt, hogy gyakoroljak egy kicsit. Még mindig vannak hibái (a karakterem kicsúszott a fedezékből, mintha jégen állna), de a lopakodós játékmenet nálam mindig nyerő. Egyébként a Nazi Zombie Army is meghozta a kedvem hozzá, azt HP-val nyüstöljük, amikor nincs kedvünk semmi agymunkát igénylő játékhoz. Egyébként meg Siege, már majdnem megvan a 25 ezer Renown az egyik új operátorra, de lehet, hogy feladom és megveszem a Season Passt, mire a spanyolok megérkeznek.

BZ - Mivel elviekben a Syberia 3 már itt van a kanyarban, megvettem az első két részt (valahol megvolt fizikai formátumban is, de már elkavartam valahová), és újra végigviszem Sétáló Kati kalandjait a tiroli városkától a szibériai mammutokig.

Kaci - Ez a hétvége teljes egészében az offline szórakozásról szól. Mindkét napra beszerveztem egy-egy társasjátékos összeröffenést, és míg a szombat a könnyed mókázásé, vasárnap a BattleStar Galactica lesz terítéken, így egyáltalán nem lennék meglepve, ha átkopogtatnának a szomszédok, hogy ugyan miért ordítják ketten teli tüdőből, hogy "TE VAGY A BÜDÖS CYLON!!!"?

Szada - A legújabb GameStar magazinnal bezsákoltam a száz választható játék közül a Planetary Annihilation csomagot, ugyanis szeretnék utánajárni, hogy valóban jogosak-e a vegyes értékelések, mert a videók alapján nekem tetszik és a műfajt is szeretem. Meglátjuk, meglátjuk... 

- Belevetettem magam a Halo Wars 2 Blitz módjába a pénteken indult bétában és néhány meccs után nagyon megtetszett. A kártyás rendszer pont annyira leegyszerűsíti a játékot, hogy még a kezdők (vagy aki totál elfelejtette, mi fán terem az RTS) is oda tudjanak kicsit figyelni a mikormenedzsmentre, ráadásul nem is túl hosszúak a meccsek. Eddig nem nagyon hittem a játékban, de erre most meglepő módon rácuppantam.

Nightwolf - Az új Resident Evil érkezése miatt annyira vágyom végigtolni a szériát az első résztől egészen a zseniális Code Veronica X-ig, hogy hörögve nyalom az emberek homlokát az utcán csoszogva. Nagyon remélem, hogy lesz időm tologatni a lassan nyíló ajtókat.

Somi - Az Endless Legend mellé felkerült végre az Endless Space 2 is. *kislányos visítozás közepette veti bele magát a játékba* Már most bonyolultabb mint bármelyik körökre osztott stratégiai játék. 

HP - Egyszerre dolgozom a zenekarommal egy stúdiófelvételen és próbálom egy elhagyott házban megtalálni az elveszett feleségemet borzalmas körülmények között. Két valóság ez, mindkettőben ott vagyok, döntsétek el, hova képzeltek szívesebben.

Tonight - A sorozatot ugyan nem nézem, de ennek ellenére mégis nagyon szeretem a The Walking Dead kalandjáték első két évadát, szóval lassan itt lenne az ideje annak, hogy belevessem magam a harmadikba.

Csirke - Tovább folytatom PlayStation 4-es hiányosságaim pótlását, ezúttal a The Last of Us Remastered kerül sorra. 

Chava - Miután gondoskodtam Britannia űrversenyben betöltött vezető pozíciójáról a Her Majesty's SPIFFING: The Empire Staggers Back című kalandban, meglesem a Charles Cecil bábáskodása mellett született The Litle Acre-t is.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)