Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Ha hétvége, akkor játék, ha nagyon muszáj, egy kis munka is belefér, de a lényeg a pihenés. Ezt írta fel az orvosunk.

Hirdetés

Néhányunk mögött rohanással teli fárasztó napok állnak, ezért jól jön egy kis kikapcsolódás, legyen az játék, film, könyv vagy valami más.

Szada - Hogy kipihenjem a gamescom alatti ügyelet fáradalmait grillezés és mozizás lesz a program hétvégén, de azért igyekszem majd a feleségemmel haladni a frissen beszerzett LEGO Harry Potter Collectionnel is PlayStation 4-en.

Hunter - Mivel jövő héten jön a 7.3-as World of Warcraft frissítés, most minden erőmmel azon leszek, hogy legalább a Magemen teljesítsek minden küldetést, felhúzzam az összes fegyverét, és kifarmoljam, amit még ki kell. Aztán ha azzal megvagyok akkor talán még bele fog férni pár StarCraft Remastered meccs. Sokkal jobban élvezem az SC:R-t, mint hittem volna, annak ellenére is, hogy a győzelmi arányom erősen közelít a szőnyeghez. Kijöttem a formából, így elkél majd a gyakorlás.

Paca - Sok élménnyel és mesélnivalóval tértünk haza a gamescomról, úgyhogy a hétvégén még folyamatosan gyártjuk a tartalmakat. Játszani nem lesz időm, de itt egy kép egy kosárnyi kutyáról.

Flatline - Beszereztem az Armellót végre. Az úgy történt amúgy, hogy körülbelül másfél éve, mikor a PS Network kitalálta, hogy lehessen szavazni, mi legyen a free game következő hónapban az előfizetésért, pont az Armello volt, meg másik két játék. Nagy hévvel rá szavaztam, aztán rá kellett jöjjek, senki sem szereti a turn based akciót rajtam kívül, így nem az Armello lett a havi ingyenes játék. Azóta sem került be a rotációba, így most nagy kedvezményekkel, de megvettem a Deluxe Editiont és ugrom is fejest a hétvégén (Vung Tau beach látogatása és az óceán mellett) a játékba, amint lehet.

Tonight - Nem nagy titok, hogy hatalmas rajongója vagyok a BioShock játékoknak, de ennek ellenére valahogy mégis kimaradt számomra a sorozat második, gyakran alulértékelt epizódja. Úgy döntöttem, hogy be fogom hozni ezt a súlyos elmaradásomat, így aztán le is csaptam a játékra a héten és remélhetőleg ezen a hétvégén lesz időm visszatérni Rapture-be.

- Valószínűleg a hétvégén csak egy kis Splatoon 2-t fogok beiktatni, hogy egy kicsit helyrebillentsen fejben. Erre elsősorban azért lesz szükségem, mert úgy dönröttem, végre bepótolom a Black Mirror című sorozatot, ami pont olyan nyomasztó, mint amilyen pontosan elkap egyet-egyet a mai médiatrendek közül.

Csirke - A gamescom után leginkább csak magzatpózban nyöszörögni lenne kedvem, de bármennyire is fáradt vagyok, munkával telik a hétvége. A feladatok hosszú sora tehát elvonja a figyelmemet a játékokról, de azért az egyik monitoromon munka közben pörgetni fogom a netflixes Marvel sorozatokat, mivel a Luke Cage-et és az Iron Fistet még le kell darálnom a Defenders előtt.

Chava - Kacitól csupa jót hallottam a Shadow Tactics: Blades of the Shogunról, ezért úgy döntöttem megnézem magamnak a közelmúltban kiadott konzolos változatot. Amikor pedig könnyed, stresszmentes kikapcsolódásra vágyom, kiolvasom Peter F. Hamilton Eltékozolt ifjúságát, esetleg elindítom a Tacomát. Azt beszélik róla, hogy akinek a Gone Home tetszett, annak ez sem okoz majd csalódást. Végül, de nem utolsósorban elkezdem a Stephen King azonos című regénye alapján készült Mr. Mercedes-t. Legalább valami eltereli a figyelmem sajgó virgácsaimról, miközben taposom a pedálokat.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)