Hirdetés

GameStar játékajánló - ezzel játszunk a hétvégén

|

Rövid nyáriszünet után visszatért heti rendszerességgel jelentkező játékajánlónk, hogy továbbra is első kézből értesüljetek arról, miként tölti szabadidejét a GS Team, mely játékokban leljük örömünket és melyek okoznak csalódást.

Hirdetés

Még mindig tart az uborka szezonja, ezért "jobb híján" indie-címekkel, félkész alkotásokkal, valamint régóta esedékes pótolni valókkal ütjük el az időt. És persze minket sem kímélt a világszerte tomboló láz, már a csapat fele vadászik fura kis lényekre okostelefonját használva.

Kaci - Vasárnap veszi kezdetét a szokásos éves LAN partynk, amikor is 9 barátommal elvonulunk a civilizációtól, kihúzzuk az internetet, kikapcsoljuk a telefont, és egy hétig "AZ MI VOLT?!" felkiáltások kíséretében teli torokból szidjuk az asztal másik oldalán ülő embert. Szigorúan hardcore gaming, a szórakozás nem mehet a játék rovására. Nálam idén ez lesz a nyaralás. 

Paca - Egy kicsit rákaptam a Speedrunnersre, az aktuális GS egyik teljes játékára, úgyhogy amikor van épp öt perc szabadidőm, azzal játszok néhány kört. Kipróbáltam a multiplayert is, futottam egy szégyenteljes, sikertelen kört, úgyhogy inkább gyakorlok még. Egyébként pedig készítem a testem a No Man's Sky-ra, ami pont a szabadságom hetében jön ki, majd megpróbálom valahogy elmondani a családnak, hogy miért nem megyek velük kirándulni. 

Gócza - Végre megérkezett PS4-re az általam már hónapok óta várt Hyper Light Drifter, ráadásul én tesztelhetem, úgyhogy a hétvégémet a munkának szentelem. Emellett ha egy-két kollégának ideje engedi szívesen mennék pár kör Overwatchot, utoljára a tábor előtt idegesítettem fel magam a Competitive mód hibáin, hátha javítottak benne valamit azóta. 

Somi - Végre szabad a hétvégém, így lesz alkalmam kipróbálni néhány újonnan beszerzett játékot. Össz-vissz 89 euro centért a Cats are liquid nevezetű csodát szereztem be...nincsenek rá szavak mennyire szórakoztató! Androidos telefonra is kiváló, aki ismeri a Super Meat Boy játékot, annak a mechanika ismerős lesz. :)

RG - Végre szombat hajnalban családostól elhagyjuk az országot, és nem is jövünk vissza többet. Jó, hangember vagyok, nyolc nap múlva ismét itthon vagyunk, de olyan jó volt leírni. Ám abban a nyolc napban nem szeretnék kockulni, inkább csak együtt lenni a gyerekekkel és a nejemmel, áztatni a féreg testem, és inni a hideg sört, néha beleordítva a vakvilágba, hogy "mi vaaaan?!" A hangulat kedvéért pedig álljon itt minden idők legnyáriasabb slágere annyi kiegészítéssel, hogy nem a Balatonra megyünk. 

Hunter - A napi Pokémon sétákon kívül én most csak és kizárólag olvasással és sorozatnézéssel töltött masszív chillelést fogok elkövetni. Maximum Overwatchozni fogok, ha daevék nagyon rángatnak.

Csirke - Most értem haza a nászutamról, ahol csodálatos élményekkel és 24 újfajta pokémonnal lettem gazdagabb. A hétvégén megpróbálok újra visszarázódni a munka világába, de ha lesz egy kis időm, akkor mindenképpen kisétálok a Városligetbe, ahol elképesztő mennyiségű Bulbasaur rohangál szabadon. 

HP - Most mondjam, hogy még mindig The Witcher 3: Wild Hunt, mert nincs időm befejezni? Mennyire szánalmas már ez? Sajnos ettől még igaz...

Tonight - A héten sikerült egészen pontosan nulla percet valódi pihenéssel töltenem, így a hétvégén mindenképpen sort kerítek arra, hogy ne csináljak semmit. Szerencsére a semmit tevés egyik legjobb módja a videojáték, így nagy valószínűséggel folytatni fogom a titkos háttérhatalmak felszámolását a Deux Ex: Human Revolutionben. 

Chava - Hatalmas elánnal vetettem bele magam a We Happy Few félkész változatába, csak hogy rövid idővel később alábbhagyjon lelkesedésem. Próbálom megszeretni, de nehezemre esik, mivel egészen másra számítottam.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)