Hirdetés

Kitört a járvány a 2016/03-as GameStar magazinban

|

Címlapon a Tom Clancy's The Division, teljes játék a steames Resident Evil: Operation Raccoon City. Márciusban újfent 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Hivatalosan is véget ért a tél, február végén/március elején egymás sarkát taposva marakodtak a játékok azért, hogy beférjenek a szóban forgó lapszámba. És amikor már úgy gondoltuk, hogy az utolsó mozaikdarabka is a helyére került, akkor egyszerre beesett két nagyobb kaliberű cím, az EA Sports UFC 2, valamint a címlapsztorink - ami az utolsó pillanatig kétséges volt -, ezért hirtelenjében nyolc oldalt kellett felszabadítani számukra. Mi maradjon? Melyik csússzon áprilisra? Alaposan felbolydult a szerkesztőség, de ennek részleteivel nem is untatnálak benneteket. Inkább tekintsünk bele a tavasz első GameStar magazinjának kínálatába.

Sokan sokféleképpen vélekedünk a Ubisoft rekordokat döntögető Divisionjéről, de ez sem változtat azon, hogy mennyire rákapott a szerkesztőség a járvány utáni válságkezelés ízére. Érdemes elolvasni hatoldalas tesztünket, amely nem csak azokra a tényezőkre világít rá, amelyek rabul ejtik a gyanútlan játékost, hanem az alkotás kikezdhető pontjait is pellengérre állítja. De nem akarunk úgy tenni, mintha a behavazott New Yorkon kívül nem lenne élet. Kőkorszaki vadászok voltunk egy kardfogú tigris oldalán Krisztus előtt tízezer évvel, bucira vertünk egymást és házastársi vitákra tettünk pontot a már emlegetett UFC 2-ben, a Street Fighter V-ben és a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4-ben. Mindkét oldalról szemügyre vettük a zombilét rejtelmeit (Dying Light: The Following és Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2), elolvadtunk Yarni cukiságától (Unravel), valamint olyan játékokat próbáltunk ki megjelenés előtt, mint a Black Desert Online, az Overwatch, a Homefront: The Revolution, a Master of Orion, a Paragon, a The Solus Project és a Portal Knights.

Teljes játék - Resident Evil: Operation Raccoon City
Jó társaságban minden élvezetesebb - tartja az időtlen mondás, és aligha tudnánk megcáfolni. Kiváló példa erre a Resident Evil: Operation Raccoon City, amely egyedül is játszható ugyan, de az optimális élmény érdekében nem árt egyeztetni a haverokkal, hogy ők is ráérnek-e átkutatni a zombik dúlta nagyvárost pár likvidálandó túlélő és a megkaparintandó vírusminták után. Ó, hogy elmulasztottam volna megemlíteni? Ezúttal bizony a rosszfiúk oldalán szállunk harcba az Umbrella magasan képzett, minden hájjal megkent zsoldosainak szerepében. Pénz beszél, kutya ugat, a golyó nem válogat.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I: Delta Vision kedvezmény
Márciusban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva. A kedvezmény felhasználásának módjáról a www.gamestar.hu/deltavision aloldalon tájékozódhattok.

Extra ajándék II.: FilmMagazin

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala háttércikk; Zootropolis - Állati nagy balhé, Maggie - Az átalakulás, Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma, Kung Fu Panda 3, 400 nap, Zoolander 2, Egyiptom istenei és Agyas és agyatlan kritikák; Zack Snyder portré; Toby Stephens interjú; The Night Manager sorozatismertető; Trainspotting filmklasszikus. 

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Black Desert Online
Overwatch
Lego Star Wars: The Force Awakens
Homefront: The Revolution
Master of Orion
Escape from Tarkov
Paragon
The Solus Project
Portal Knights

Teszt
Far Cry Primal
Tom Clancy's The Division
Street Fighter V
EA Sports UFC 2
Plats vs. Zombies: Garden Warfare 2
Dying Light: The Following
Unravel
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
The Legend of Zelda: Twilight Princess HD
Darkest Dungeon
Agatha Christie: The ABC Murders
Firewatch
The Walking Dead: In Too Deep
Cobalt
Layers of Fear
Heavy Rain
Hitman GO Definitive Edition
Superhot
Pixel Piracy
Steve Jackson's Sorcery
House of Hell
Prospekt
Call of Duty: Black Ops III - Awakening
Sparkle 2
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Melyik processzor az ideális?
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: Pixeltojások és felfedezők
Ergonómia: Vigyázat, szemfényvesztés!
Extrák a programozáshoz
Mennyire kell sztori egy játékba?
Wargaming Insight 2016
E-sport: Intel Extreme Masters
Szabad(a)játék
Visszapillantó

Másvilág
Film: Spotlight - Egy nyomozás részletei; Ave, Cézár!
Sorozat: X-Akták, 10. évad
Könyv: Piers Anthony - Roogna-kastély; Greg Keys - Lelkek ura
Zene: Clock DVA - 2nd; Broken Minds - Welcome 2 Brokenland; Doomtree - All Hands; Catatonic State - A.C.A.B. (All Cats Are Beautiful); Subheim - Foray; Hacktivist - Outside the Box

Tehát a 2016/03-as GameStar magazin steames Resident Evil: Operation Raccoon City teljes játékkal, Tom Clancy's The Division címlappal, 9 előzetessel, 24 játékteszttel, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 5 videoteszttel (Far Cry Primal, Tom Clancy's The Division, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2, Dying Light: The Following, Street Fighter V) és kerekasztal-beszélgetéssel március 18-ától kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)