Hirdetés

Banditák, autószerelők és az első világháború a 2016/08-as GameStarban

|

Címlapon a Battlefield, teljes játékaink a Lead and Gold: Gangs of the Wild West és a Car Mechanic Simulator 2014. Augustusban is 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Még az E3 folyamán alapos vizsgálatnak vetettük alá a Battlefield 1-et (ezt megtesszük újra a Gamescomon is). Az ún. nagy háborút feldolgozó lövöldének határozottan jót tett, hogy végre nem a nagy rivális nyomdokaiban lépked témaválasztás tekintetében. Nem csoda, hogy szinte valamennyiünk várólistáján előkelő helyen szerepel.

De nem címlapsztorink tárgya miatt lehetünk optimisták a jövőt illetően, mert a Kalypso Media felhozatalával ismerkedve rátaláltunk 2017 egyik legígéretesebb stratégiai játékára. A Kite Games által készített Sudden Strike 4 pillanatok alatt levett a lábunkról, a második világháborúba helyezett igazi keményvonalas taktikai RTS valódi hiánypótló, ráadásul kifejezetten szemrevaló. (El is kaptuk a fejlesztőket egy interjúra.) A budapesti stúdió alkotásán kívül szintén Berlinben próbáltuk ki a Project Highrise és a Vikings: Wolves of Midgard játékokat, valamint otthonunk kényelmében a Faeriát, a The Universimet és végül, de nem utolsósorban a kompetitív lövöldék piacára berobbanni készülő LawBreakerst.

Tesztrovatunkra óhatatlanul is rányomta bélyegét, hogy a játékipar negyedgőzzel vegetál a legforróbb hónapokban. Egyebek mellett Marson játszódó limitált költségvetésű sci-fi RPG (The Technomancer), kellemes mivolta ellenére a kasszáknál leszerepelt JRPG (I Am Setsuna), víz alatti Journey (ABZÛ) és a Double Fine fejnehéz akcióplatformere (Headlander) versengett a figyelmünkért. Valamint feltétlenül meg kell említenem az önmagát globális jelenséggé kinövő Pokémon Go lázat, melynek hátterét szakértői segítséggel igyekeztünk feltárni Extra life rovatunkban.

Teljes játék I.: - Lead and Gold: Gangs of the Wild West
Valamilyen oknál fogva fájdalmasan kevés alkalommal nyúlnak a játékfejlesztők a puskaporos vadnyugat témájához, holott igény mindig is volt rá. A Fatshark online multiplayer lövöldéje könnyed nyár végi lövöldözést ígér baráti társaságban, miközben az uborkaszezon végére vártok.

Teljes játék II.: - Car Mechanic Simulator 2014
Második teljes játékunk kuriózum a maga nemében, hiszen egy alapvetően hétköznapi tevékenységet, az autószerelést dolgozza fel. A CMS 2014-nek köszönhetően anélkül turkálhatunk könyékig a motorháztető alatt, hogy akár egyetlen csepp olaj is beszennyezné bőrünket. Nem baj, ha lövésed sincs, hogy néz ki egy gyújtógyertya, a magyar nyelvű játék erre is megtanít.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I.: Barcraft kuponok
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft Esport Bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 Esport Bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény
Természetesen ebben a hónapban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben több száz képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin
Háttér: Merre tovább, magyar film?, Kubo és a varázshúrok, A barátságos óriás
Kritika: Suicide Squad - Öngyilkos Osztag, A kis kedvencek titkos élete, A zátony, A boszorkány, Mr. Holmes, A klán, Vaksötétben, Haverok fegyverben, Szellemirtók, Amikor kialszik a fény, Jason Bourne, Star Trek - Mindenen túl, Batman: A gyilkos tréfa
Portré: David Ayer
Extra: "One man show" a vásznon
Sorozat: Stranger Things
Filmklasszikus: A vad

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
Battlefield 1
God of War
Sudden Strike 4 (+ interjú)
Vikings: Wolves of Midgard
Project Highrise
Urban Empire
LawBreakers
The Universim
Warhammer: End Times - Vermintide
Faeria

Teszt
The Technomancer
Arma III Apex
I Am Setsuna
Carmageddon: Max Damage
Necropolis
Red Bull Air Race The Game
ABZÛ
Headlander
Hyper Light Drifter
Batman: The Telltale Series - Episode 1: Realm of Shadows
Song of the Deep
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan
The Magic Circle: Gold Edition
Ghostbusters
The Way
Call of Duty: Black Ops III - Descent
Riptide GP: Renegeda
Rocket Leage Collector's Edition
Layers of Fear: Inheritance
Total War: Warhammer - Call of the Beastmen
Minecraft: Story Mode - Episode 7: Access Denied
Furi
Fenix Furia
MX vs. ATV Supercross Encore
Car Mechanic Simulator 2015: Maserati
Coffin Dodgers
Catacombs of the Undercity
Batman: Arkham Underworld
Iron Maiden: Legacy of the Beast
Smash Squad
Suicide Squad: Special Ops
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Megfizethető Z170-es alaplapok
A PC következő öt éve
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: A Pokémon Go pszichológiája
Szabad(a)játék: Pokémon Go
A Nintendo nagy dobása?
Játékvilág - Pokémon
GameStar-tábor 2016
Minecraft-tipp: Konzolparancsok
Comic-Con 2016
Star Wars Celebration 2016
Vajon mennyit mozog egy játékos?
E-sport: A mobil e-sport fénykora
Visszapillantó

Másvilág
Film: Star Trek - Mindenen Túl; Jégkorszak - A nagy bumm; Suicide Squad
Sorozat: Stranger Things
Könyv: Greg Keyes - Hangakirály; Eszterházy Péterre emlékezünk
Zene: Cane Hill - Smile; Periphery - III: Select Difficulty

Tehát a 2016/08-as GameStar magazin steames Lead and Gold: Gangs of the Wild West és Car Mechanic Simulator 2014 teljes játékokkal, Battlefield címlappal, 10 előzetessel, 31 játékteszttel, 1 exkluzív interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 2 videoteszttel (The Technomancer, Arma III Apex) és kerekasztal-beszélgetéssel augusztus 19-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)