Hirdetés

Mindent az E3-ról a 2016/07-es GameStarban

|

Címlapon az E3 2016, teljes játékaink a SpeedRunners és a Divekick. Júliusban ismét 116 oldalnyi olvasnivaló vár rátok.

Hirdetés

Idén sem hagyhattuk ki a Los Angeles-i E3-at, ahol mazur képviselte a GameStart. Sorra járta a kiadókat, rengeteg játékot kipróbált és számos interjút készített, hogy első kézből számolhasson be élményeiről.

Huszonnyolc oldalas összeállításunkban az előttünk álló másfél év negyven legizgalmasabb játékáról olvashattok, de akkor sem fogtok csalódni, ha inkább a tesztek végett várjátok kedvenc magazinotok júliusi számát. Ketten is végigrohantunk a Mirror's Edge rebootján, hogy kiderítsük, tanultak-e a Catalyst fejlesztői a 2008-as eredeti hibájából. Ezen felül izgalmas bűnügyeket derítettünk fel (Sherlock Holmes: The Devil's Daughter), átírtuk a történelmet (Hearts of Iron IV), szörnyülködve fogtuk fejünket az Umbrella Corps láttán, újraéltük a film eseményeit a Lego Star Wars: The Force Awakensben, keseregtünk egy kicsit a JRPG-k egy helyben topogásán (Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness), és túladagoltuk magunkat remasterelt zombikkal (Dead Island Definitive Collection, Resident Evil 5, Deadlight: Director's Cut). Végül, de nem utolsósorban feltétlenül meg kell emlékeznünk a Limbo fejlesztőinek új játékáról, mert az Inside a tökéletesség határán egyensúlyozó igazi mestermű. Ne hagyjátok ki!

Teljes játék I.: - SpeedRunners
Pillanatok alatt a youtuberek (és nézőik) kedvencévé nőtte ki magát az eSportként is számon tartott SpeedRunners. Ebben a játékban egy akadályokkal teletűzdelt pályán kell a lehető leghamarabb végigrohannunk, miközben a négyfős mezőny tagjai minden lehetséges módon igyekeznek gátolni egymást. A szórakozás garantált!

Teljes játék II.: - Divekick
Második teljes játékunkat, azaz az újgenerációs Killer Instinct fejlesztőinek kétgombos vezérlésű verekedős játékát is a többjátékos élményt szem előtt tartva választottuk ki. Tucatnyinál is több harcosból (köztük a Nidhogg bajvívója és a Saints Row Johnny Gatja) válogatva eshetünk neki a kampánymódnak, vagy egymásnak.

Fontos: A magazinban található egyedi kódodat a www.gamestar.hu/gamestarplus aloldalon válthatod be!

Extra ajándék I.: Barcraft kuponok
Minden hónapban exkluzív ajándék vár benneteket a GameStar magazin utolsó oldalán. A kivágható kuponok egyikét 1 ingyenes Health, Mana, vagy alkoholmentes Rejuvenation Potion koktélra válthatjátok be a Barcraft esport bárban, míg a másikért 60 percnyi ingyenes gamer-PC-használatot, vagy a társasjáték részlegre szóló 1 darab ingyenes belépőt kérhettek a Barcraft 2 esport bárban. Részletek a magazinban.

Extra ajándék II.: Delta Vision kedvezmény

Szokás szerint júliusban is levásárolhatjátok a GameStar magazin teljes árát a Delta Vision üzleteiben számtalan képregény, filmkönyv, sci-fi-, fantasy- és horrorregény közül válogatva.
Részletek a gamestar.hu/deltavision oldalon.

Extra ajándék III.: FilmMagazin

Háttér: A kis kedvencek titkos élete, Jason Bourne, Star Trek - Mindenen túl, Szellemirtók

Portré: Alicia Vikander

Kritika: Csontok és skalpok, Emlékezz!, Jégkorszak - A nagy bumm, Az ember akit Ovénak hívnak, Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, A függetlenség napja - Feltámadás, Tarzan legendája, Tini Nindzsa Teknőcök - Elő az árnyékból, Neon Démon

Extra: A modern westernek jellemzői

Sorozat: Preacher

Filmklasszikus: Szellemirtók

BÖNGÉSZDE
Meet tha Team
Aréna
Hírek

Előzetes
E3 2016

Teszt
Mirror's Edge Catalyst
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
Lego Star Wars: The Force Awakens
Star Ocean 5: Integrity and Faithlessness
Hearts of Iron IV
Dead Island Definitive Collection
Inside
Tom Clancy's The Division: Underground
Umbrella Corps
Tour de France 2016
Pro Cycling Manager 2016
Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games
Mighty No. 9
Valentino Rossi The Game
Minecraft: Story Mode - Episode 6: Portal to Mystery
The Solus Project
The Incredible Adventures of Van Helsing II
Resident Evil 5
Deadlight: Director's Cut
Star Wars Battlefront - Bespin
The Banner Saga 2
Raiden V
OmniBus
SteamWorld Heist
Kick & Fennick
Party Hard
Játékvásárlási tanácsadó

Hardver
Hírek
Gamernotebookok
Játékfejlesztők legjobb barátai
Piactér
Vásárlási tanácsadó

Extra life
Játékpszichológia: játékkutatás 2.0
Legyen tánc a Tisza partján is!
Minecraft-tipp programkódok csatasorban
A Brexit a játékipart is megrengeti?
E-Sport: Túlélőkalauz a 2016. nyári LCS-szezonhoz
Játékvilág-Warhammer fantasy
Szabad(A)játék
Visszapillantó

Tehát a 2016/07-es GameStar magazin steames SpeedRunners és Divekick teljes játékokkal, E3 2016 címlappal, 28 oldalas E3 beszámolóval, 26 játékteszttel, 4 interjúval, havi rendszerességgel jelentkező Hardver, Extra life, és Másvilág rovatokkal, valamint 3 videóteszttel (Mirror's Edge Catalyt, LEGO Star Wars: The Force Awakens, Dead Island Definitive Collection) július 15-től kapható az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)