Hirdetés

Még nem késő előfizetni a GameStar magazinra!

|

Közkívánatra meghosszabbítottuk az előfizetői akciót, hogy aki eddig valamilyen okból nem tudott élni az exkluzív ajánlatokkal, biztosan ne maradjon le.

Hirdetés

Mint minden évben, úgy most is különleges ajánlatokkal készültünk azoknak, akik előfizetnek a GameStar magazinra. Amellett, hogy az előfizetők pár nappal előbb kapják meg a magazint, mint a bolti vásárlók, és olcsóbban juthatnak hozzá az egyes lapszámokhoz, természetesen a havi legalább egy PC-s játék is jár nekik, előfizetői akciónk keretében pedig még egy extrát választhattak emellé. 

A féléves, a Prémium I., a Prémium II., a Prémium III. és a Prémium IV. ajánlatokban PC-s, dobozos játékokat, hardvereket és kiegészítőket egyaránt találhattok. A következő két hétben még előfizethettek, ugyanis meghosszabbítottuk a határidőt január 31-ig. Aki ezután szeretne előfizetni, a hagyományos előfizetést választva megteheti, a speciális ajánlatok azonban csak a hónap végéig élnek. Ne késlekedjetek, hajrá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)