Hirdetés

GameStar pólótervezés - Megvan a harmadik győztesünk!

|

Lezártuk pólótervező versenyünk harmadik fordulóját, melynek visszatérő győztese egy nem röstellt eltaposni bennünket.

Hirdetés

Három forduló után már nyugodtan nevezhető hagyománynak pólótervező versenyünk, amire szokás szerint számos ígéretes pályamű érkezett, így legjobbat kiválasztani minden volt, csak könnyű nem. Nem rajtunk múlott, hogy ezúttal is Miklós Tibor műve sikerült a legjobban. Bulletstorm-témájú kompozíciója mellett tettük le voksunkat, akinek ezúton is gratulálunk!



Az általa tervezett pólót ezentúl ti is megvásárolhatjátok a gamestar.shirtinator.net oldalon, de ha nem tetszene, vagy úgy érzitek ti is tudtok hasonlót, sőt jobbat csinálni, akkor ne habozzatok bebizonyítani ezt nekünk. Kicsit megkavarjuk most a dolgokat, mert ezúttal csak egyedi, kreatív és mindenek felett igényes terveket szeretnénk látni, mégpedig úgy, hogy nem a Shirtinator oldalán található mintákat használjátok. Aki mégis így tenne, az sajnos nem vehet részt a játékban. Március 16-ig várjuk ugyanis a negyedik fordulóra érkező terveket. Nyertest a márciusi számban hirdetünk, aki egyedi GameStar-dizájnnal ellátott kapucnis pulcsit, sapkát és bögrét vihet haza.



A nyereményekért nem kell mást tennetek, mint a shirtinator.hu oldalán a szerkesztőfelületen elkészíteni álmaitok GameStar-dizájnját, majd a save&share gombbal küldjétek el nekünk a gamestarpolo@gamestar.hu e-mail címre. Ha gondoljátok, akár közvetlenül is elküldhetitek nekünk ugyanerre a címre (gamestarpolo@gamestar.hu). A minták közül szokás szerint a GameStar szerkesztősége fogja kiválasztani a legjobbat, amelyet a következő számunkban be is mutatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)