Hirdetés

Már online is rendelhetők a PUBG-s és Fortnite-os GameStar pólók!

|

Ha a budapesti PlayIT-en nem tudtál beszerezni egyet, sebaj: a webshopunkban is megtalálod!

Hirdetés

A PlayIT-en nagy sikert aratott a két új GameStar póló, melyek egyikével a Fortnite, a másikkal a PlayerUnknown's Battlegrounds játékosainak szerettünk volna kedveskedni.

Hirdetés

Maradt még néhány darab, és úgy gondoltuk, inkább nem ezzel töltjük ki az üres tereket a szerkiben, hanem elérhetővé tesszük mindenki számára. A pólók S-től XXL-ig mindenféle méretben kaphatók. Alapvetően férfi szabásúak, de lányokon is jól mutat, nézzétek csak (lapozható):

Ha úgy gondoljátok, nyáron mindenképp ebben akartok feszíteni a strandon, vagy csak megmutatnátok, melyik játék a szíveteknek kedves, a Fortnite-osért ide, a PUBG-sért ide látogassatok el. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)