Hirdetés

Batman: Arkham City GOTY - a 2016/06-os GameStar teljes játéka

|

Folytatódnak a denevérember kalandjai: a júniusi GameStar mellé minden idők legjobb szuperhősös játékát csomagoltuk.

Hirdetés

A Batman rajongók már az előző szám teljes játékának, az Injustice: Gods Among Us Ultimate Editionnek köszönhetően is bebújhattak Gotham megmentőjének bőrébe, most azonban egy még izgalmasabb kalandra invitálunk mindenkit.

Az Rocksteady sorozatának első része, az Arkham Asylum volt már nálunk teljes játék (ha esetleg kimaradt, a PlayIT-eken még beszerezhetitek azt a számot), most pedig itt a folytatás, amelynek sikerült megugrania az első epizód által igencsak magasra tett lécet. A nyílt világú akciójátékot minden idők legjobbjai közt tartják számon, 2011-ben pedig számos év játéka díjat is besöpört.

A játékmenet középpontjában ezúttal is a Rocksteady által tökélyre fejlesztett FreeFlow harcrendszer áll, amellyek egyszerre akár egy tucat ellenféllel is szembeszállhatunk a Hugo Strange uralma alatt álló börtönvárosban, ahol a DC univerzumának számos ikonikus gonosztevőjével össze fogjuk akasztani a bajszot. Természetesen ezúttal is rengeteg fejleszthető kütyü lesz segítségünkre a batarangtől a kötélvetőig.

A több mint 40 órányi játékélményt kínáló: Batman Arkham City-ben a fő küldetésszál mellett rengeteg mellékküldetés is kihívás várja, hogy teljesítsük őket. A mikrofon mögé ezúttal is Kevin Conroy és Mark Hamill áltak, ami garancia a minőségi szinkronra. A GameStarba természetesen a Game of the Year kiadás került, ami tartalmazza az összes játékhoz megjelent DLC-t és egyéb extrát.

Bár a játék rengeteg kihívást és izzasztó pillanatot tartogat, a gépünket nem fogja térdre kényszeríteni: a játék futtatásához legalább Windows XP operációs rendszerre, egy Intel Core 2 Duo (2,4GHz) vagy AMD Athlon X2 4800+ processzorra, 2GB RAM-ra, egy ATI 3850HD vagy GeForce 8800 GT videokártyára és 17GB-nyi szabad helyre lesz szükségünk.

A játék aktiválásához internetkapcsolat kell, a kód beváltása a már megszokott módon zajlik: Megkeresitek a magazinban található kódot, majd azt az adott lapszámnál beváltjátok a GameStar Plus oldalon. A "Teljes játék" menüponton belül található "Aktiválás"-ra kattintva jelenik meg a kód, amit innen kimásolva, majd Steamen belül a "Játékok" menüpontban lévő "Termék aktiválása a Steamen" menüpont megfelelő mezőjébe beillesztve szerezhettek meg.

A GameStar 2016/06-os számát péntektől találjátok meg az újságárusoknál.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)