Hirdetés

GameStart - Gears of War: Ultimate Edition (1. rész)

|

A Rise of the Tomb Raider után új játékkal folytatjuk a GameStartot, most a Gears of War: Ultimate Edition van terítéken.

Hirdetés

EndreMan, Isti és Sirius sokadik napja ugyanabban a ruhában játszik Xbox One-os játékokat, de ez ne zavarjon meg titeket, a srácok mindig frissek és üdék.

Körülbelül egy órányi Rise of the Tomb Raider után váltottak, és a Gears of War Ultimate Editiont vették elő, amivel ráadásul kooperatívan játszanak. Istihez került az Elite kontroller, Sirius kapta a hagyományosat, de mindketten ugyanolyan ügyesen játszanak. Istinek azért van már egy kis tapasztalata, egyből megtalálta a logóval jelzett, első COG taget, míg Siriusnak a fedezékbe bújással is problémája akadt néha, de ez talán nem a kontrolleren múlik. Talán. Jó szórakozást!

Holnap folytatjuk a következő résszel, iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)