Hirdetés

GameStart - Uncharted 4 multiplayer béta

|

Még mindig tart az Uncharted 4 multiplayer bétája, EndreMan és Paca együtt indultak harcba.

Hirdetés

Ezen a hétvégén teszteli a Naughty Dog az Uncharted 4 többjátékos szervereit, ezért rájuk engedett minden játékost, aki rendelkezik PlayStation 4-gyel. Még Plus előfizetés sem kell.

A Hitman PlayStation Plus-exkluzív bétája is most zajlik egyébként, de a zárt bétát már megmutattuk nektek, ahhoz képest pedig nincs sok változás. Ellenben az Uncharted 4-gyel még nem játszottunk úgy, hogy rögzítettük is, úgyhogy EndreMan és Paca megragadta az alkalmat, és játszott pár kört a játékban. Az egyszerűség kedvéért csak azt látjátok, EndreMan hogyan tolja, de mindkettőjük hangját hallhatjátok. 

Hamarosan további videókkal jövünk, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra, dobjatok egy like-ot a videóra, kommenteljetek is akár, azt is szabad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)