Hirdetés

Rock Band 4 - érkeznek a Battleborn karakterek

|

A Gearbox bejelentette, hogy a Battleborn hőseivel fog bővülni a Rock Band 4 zenészeinek felhozatala. Erre bizony nem számítottunk.

Hirdetés

A PAX East rendezvényen a Gearbox is megkapta saját paneljét, ahol többek között olyan érdekességekről rántották le a leplet, mint a Battleborn karaktereinek új zenei karrierje. Bizony, a hősök ezután nem csak puskákkal és kardokkal irtják egymást, hanem gitárt és mikrofont ragadnak, hogy a Rock Band 4 zenészei lehessenek.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan melyik karakterek ruccannak át zenélni egy jót, de az eddig közzétett képek alapján az Eldrid frakció két harcosa, Thorn és Miko érkezése biztosnak tűnik. A Harmonix saját, "Rock Band: Present, Past and Future." névre keresztelt PAX East paneljét vasárnap tartják majd, ott minden bizonnyal további részleteket is megtudhatunk az együttműködéssel kapcsolatban. Első ránézésre elég szórakoztatónak tűnik a dolog.

Nektek tetszik az ötlet, hogy a Battleborn karakterei átköltöznek a Rock Band világába?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)