Hirdetés

Gears of War 3 - öt év után fedeztek fel egy easter egget

|

Nem hittük volna, hogy ennyi idő elteltével a Gears of War 3 még okozhat nekünk meglepetéseket, de egy csapat sikeresen rábukkant egy klassz kis minijátékra.

Hirdetés

Bár jelenleg a PC-re is megjelenő Gears of War 4-re figyelünk minden érzékszervünkkel, természetesen nem feledjük a széria korábbi, nagyszerű darabjait sem, hiszen minket is rengeteg kellemes emlék köt a Gears of War 3-hoz. Egy easter egg viszont felfedezetlen maradt a számunkra, sőt valószínűleg mindenki számára a fejlesztőkön kívül. Idáig. 

Egy Tac-Com névre keresztelt csapat ugyanis felfedezett a játékban egy mindeddig rejtve maradt easter egget, egy Duck Hunt-stílusú minijátékot, csak éppen Locust-verzióban. Ahhoz, hogy nektek is sikerüljön előhívni ezt a csodát, kövessétek a fenti videóban hallható utasításokat és azt is megnézhetitek a felvétel végén, hogy pontosan milyen mókáról van szó.

Érdemes vele megpróbálkozni, ugyanis ha sikeresen teljesítjük a minijátékot, akkor egy különleges fegyver, a Mulchers üti a markunkat. Ti ráakadtatok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)