Hirdetés

Gears of War 4 - a korábbi főhősre emlékezik az új előzetes beharangozója

|

Hamarosan új Gears of War 4 videós kedvcsináló anyagra számíthatunk, ezt vezeti fel az a rövidke felvétel, ami Marcus Fenixről emlékezik meg.

Hirdetés

Manapság már teljesen természetessé vált, hogy az előzeteseket is külön előzetesek vezetik fel. Nincs most ez másképpen a Gears of War 4 esetében sem. A készítők Twitteren tették közzé a legújabb nyúlfarknyi kedvcsináló anyagot.

Magyar idő szerint vasárnapról hétfőre virradó éjszaka kerül adásba a Fear the Walking Dead legújabb epizódja az Egyesült Államokban. Ez az időpont most nem csak a Waliking Dead rajongóknak lesz fontos, hiszen az új rész szünetében vetítik majd le a Gears of War 4 új előzetesét. Erre az eseményre számol tehát vissza a hivatalos weboldal. Ezt hivatott hirdetni az alábbi videó is, melyben Marcus Fenix, az előző részek ikonikus főszereplője tűnik fel egy monumentális szobor képében.

Lessétek meg gyorsan!

A játék nyílt bétatesztje idén április 25-én indul, a kész Gears of War 4 pedig egészen pontosan október 11-én jelenik meg. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)