Hirdetés

Gears of War 4 - a béta még egy nagyon korai változat volt

|

A Gears of War 4 bétája nem mutatott végső képet a játékról - most ezt magyarázzák épp a fejlesztők. Ki gondolta volna?

Hirdetés

Az új játéknak bizonyítania kell. A Gears of War: Judgment sokak szerint nem sikerült valami jól, továbbá ez lesz az első GoW a jelenlegi konzol generációra. Az elvárásokkal a Microsoftnak kell szembenézni, mivel ők vásárolták meg a franchise-t.

A Gears of War 4 bétája aggodalomra adott okot, de nem kell félni, a srácok az utolsó hónapokban is keményen dolgoznak a játékon, így sok elem még nem került be abba.  

"Bár bétának hívják, a Gears 4 Beta egy korai pre-alpha állapota a projektnek - egy időszak amikor sok végső asset, animáció, textúra, hang és játékmenet elem nincs a játékban."

- tájékoztatott egy cikk a Gears of War honlapján. A The Coalition egyik embere, Kirk Gibbsons is megerősítette ezt, és bízunk benne, hogy tényleg más lesz majd a végeredmény, mint amit az ezek szerint még nem is béta bétában láthattunk.

Gibbsons és egy markényi további fejlesztő elárulta milyen frissítéseket eszközöltek a játékon, mióta azt a közönség utoljára látta. Változtattak a fegyvereken, a kezdőhelyeken a közösség véleményét figyelembe véve, a pályák és a fedezékek felépítése és elrendezése is komplexebb lett, hogy a harc élvezetesebb legyen, a frame rate pedig már hozza a stabil 60fps-t az ígéretek szerint. Minden részlet itt, nézzétek meg.

A Gears of War 4 megjelenés októberben várható Xbox One-ra és Windows 10-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)