Hirdetés

Gears of War 4 - két klasszikus pálya is visszatér

|

Két, a sorozat veteránjainak nagyon is ismerős pálya kerül be hamarosan a Gears of War 4 többjátékos módjaiba, amiket további helyszínek követnek majd.

Hirdetés

A Coalition tagjai a korábban kiadott Ultimate Editionnel bizonyították, hogy az új rész készítése mellett a Gears of War sorozat múltját is tisztelik, amiről ismét tanúbizonyságot tesznek. A GoW 4 legújabb DLC-pályái ugyanis a széria klasszikusait hozzák át a legújabb epizódba.

A szezonbérlet tulajdonosai már november 1-jén játszani kezdhetnek a két új pályán, a többiek pedig 8-án kapják meg a Drydock és a Checkout névre hallgató mapeket, amikről lejjebb egy-egy rövid videót is láthattok. Az utóbbi pálya egyébként a Gears of War 3-ból lehet ismerős, a Cole szülővárosában található bevásárlóközpont romjai felett viszont mára a természet vette át az uralmat. A másik pályán szintén elég lerobbant állapotban látjuk viszont a COG hajói építésének helyszínét, ahol nem csak a Versus, hanem a Horde módban is játszhatunk majd. Ez viszont csak a kezdet az új helyszíneket illetően, ugyanis egy évig minden hónapban két új DLC-aréna jelenik majd meg.

Ti melyik korábbi pályát látnátok viszont szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)