Hirdetés

Gears of War 4 - ezeken a pályákon bétázhatunk

|

A már kipróbálható Gears of War 4 bétában három térképen lövöldözhetünk, az új trailer pedig részletesen be is mutatja ezeket.

Hirdetés

Akik megvették a Gears of War Ultimate Edition-t azok már nagyban nyüstölhetik a Gears of War 4 többjátékos bétáját. A többi halandónak sajnos csak kívülről kell néznie az akciót, viszont legalább kaptak egy trailert, ami részletesen bemutatja a 3 béta pályát.

A Dam, Harbor és Foundation hármast lehet próbálgatni egyelőre, melyek jelentősen eltérnek egymástól, el lehet tévedni rajtuk, és éppen ezért talán annak is érdemes lesz végignéznie a rövidke bemutatót, aki már javában húzogathatná a ravaszt.

Egyébként nemsokára mindenki bejuthat majd, hiszen 25-én az Xbox Live Gold felhasználók is megkapják a maguk belépőjét.

A Gears of War 4 Xbox One-ra érkezik 2016. október 11-én. A bétateszt május 1-ig tart.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)