Hirdetés

Gears of War 4 - újabb kivégzés a multiplayer módból

|

Ismét egy rettentően rövid, de annál tartalmasabb videót kaptunk a Gears of War 4 multiplayer módjából.

Hirdetés

Eddig alapvetően kétfajta videót láttunk a Gears of War 4-ből: nagyon nyomasztó előzetest és állati poénos multiplayer kivégzést. Most az utóbbiból kaptunk még egyet, ami legalább annyira jópofa, mint az előző.

A The Coalition a tegnap videó után most egy újabb rövid felvételt osztott meg a játék multiplayer bétájából, amelyből az derül ki, hogy mi történik, amikor valakinek az arca ütközőpályára kerül egy késsel. Megkockáztatom, hogy nem okoz senkinek nagy meglepetést, ha azt mondom, hogy eléggé kellemetlen.

A Gears of War 4 multiplayer bétája egyébként mindenki számára kipróbálható lesz majd április 25-től, sőt, akiknek meg van a Gears of War: Ultimate Edition, azok már április 18-án elkezdhetik osztani az észt.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)