Hirdetés

Ritkán borul ki streamer annyira, mint ez Gears of War 4 játékos

|

A Gears of War 4 sajnos továbbra is lag-problémákkal küszködik, ami elég durva kirohanásra késztette a játék egyik legnépszerűbb streamerét.

Hirdetés

A Gears of War közössége általánosságban elégedettnek tűnik a negyedik résszel, egyetlen jelentős hiba kivételével. A matchmaking és a lag ugyanis viszonylag sok játékosnak okozott fejfájást az elmúlt napokban, ami egy elég fájdalmas videó létrejöttéért is felelős.

A Gears of War 4 egyik legnézettebb streamere, GoldGlove egyik meccse közben a lassan kommunikáló szerverek egy kifejezetten rendellenes jelenetsort okoztak. Az ellenfele egyszerűen nem halt meg, sőt, ehelyett Goldy karakterét lőtték arcon. Valószínűleg nem ez volt az első, nem éppen fair halála a Gears of War 4-ben, vagy csak a kelleténél könnyebben felhúzza magát, mert az esetet a kontrollere bánta és látszólag a fejhallgatója sem úszta meg túl olcsón a dühkitörést.

A másik játékos következő megszólalásából úgy tűnik, hogy egy Elite kontrollerről van szó, amitől csak még szomorúbb az eset, úgyhogy legyen is ez a mai tanulságunk: akármilyen morcos vagy, ne a perifériáidon töltsd ki a mérged.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)