Hirdetés

Gears of War 4 - horror és misztikum a folytatásban

|

A Gears 4 eddigi bemutatkozása nem egy tipikus GoW részt vetít elő. Mondjuk ez valószínűleg azért van így, mert ez nem egy tipikus GoW rész lesz.

Hirdetés

A Gears of War 4 egy sokkal személyesebb történet lesz, mint eddig bármelyik GoW-ban és pont ezért lesz félelmetesebb, és misztikusabb, mint elődei. A játékot fejlesztő The Coalition vezetője, Rod Fergusson mesélt a folytatásról.

“Mindig úgy gondoltuk, hogy ez csak ízelítő (az E3 demó). Az emberek egy logóra meg egy Marcus idézetre számítottak, és mi túl akartunk lépni ezen. Miért is ne csinálhatnánk egy kedvcsinálót, ami mesél a játék hangulatáról?” Az érkező epizód visszahozza a horrort és a misztikumot a sorozatba.

A történet egyébként az előző részek fehér/fekete természetét sem fogja továbbvinni. “Ma az emberek több szürkét, morális dilemmákat akarnak, olyan dolgokat, melyekről nem egyértelmű, hogy jó vagy rossz” - tette hozzá Fergusson.

Akárhogy is, a The Coalition letette a nagyesküt, hogy hűek lesznek a sorozathoz. “Előbb megcsináljuk jól, aztán újítunk.” A Gears of War 4 2016-ban érkezik Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)