Hirdetés

Gears of War 4 - PC vs. konzol grafikai összehasonlítás

|

Egy videón egymás mellé tették a konzolos és PC-s verziókat, hogy kiderüljön, ki járt jobban a Gears of War 4-gyel.

Hirdetés

Előre lelövöm az eredményt: mindkettő gyönyörűen néz ki. A Polygon kollégái abban a szerencsében részesülhettek, hogy már a PC és Xbox One verziót is tesztelhették. Ha már megvolt mindkét változat, akkor egymás mellé is tették őket.

A PC-s verzió tökéletesen támogatja a kontrollereket, de természetesen egérrel és billentyűzettel is lehet tolni. Rengeteg grafikai opciót kínál, így a gépedhez igazíthatod a látványt.

Konzolon nincs ennyi grafikai lehetőség, viszont felkínál egy fontos extrát. Akinek Xbox One S dorombol a kijelző mellett, az a HDR funkcióval teheti kellemesebbé a látványt.

Mindent egybevetve túl sok különbség nincs az Xbox One és PC kiadások között. Ezt magatok is megláthatjátok majd a Gears of War 4 megjelenés után, ami 2016. október 11-én esedékes PC-re és Xbox One-ra. Chava már gőzerővel nyomja, elég lelkesen beszél róla, hamarosan ti is megtudjátok majd, hogy mi a GameStar álláspontja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)