Hirdetés

Gears of War 4 - tisztázódott az osztott képernyő kérdése is

|

Nemrég egy gamer podcast vendége volt a Gears of War 4-en dolgozó The Coalition feje, aki egészen megnyugtató dolgokat is mesélt a készülő TPS-ről.

Hirdetés

A Halo mellett a Gears of War Xbox One-os debütálására is elég sokat kell várni és Master Chief univerzumához hasonlóan ezt a világot is egy új csapat vette kézbe. De azok alapján, amit a The Coalitiont vezető Rod Fergusson mesélt nemrég, úgy tűnik, jó helyre került a sorozat.

A Gears of War 4 fejlesztésének főnöke nemrég elárulta, hogy a hamarosan megrendezésre kerülő nyílt béta egyáltalán nem a játék végleges verziója lesz, sok más címmel ellentétben, amik inkább csak promóciós célra használták fel a bétatesztnek kijelölt időszakokat. "Tulajdonképpen a többjátékos módunk alfaváltozatával játszhattok majd. Ami azt jelenti, hogy lesznek majd hibák, hiszen egy valódi bétáról lesz szó. (...) vadonatúj technológia van a szervereinken és egészen új feature-öket építettünk a kliensbe és szeretnénk sok játékossal kipróbálni őket, ehhez pedig kell a segítségetek" - mondta Fergusson.

Szóba került az osztott képernyős játék kérdése is, amivel kapcsolatban szerencsére nem kaptunk kitérő választ: "Amilyen módokban csak játszani lehet a Gears of War 4-et, abban játszhatjátok majd osztott képernyőn is" - jelentette ki határozottan Fergusson. Ekkor viszont búcsút mondhatunk a többjátékos módban megcélzott 60 FPS-es értéknek és a kampányban is látott másodpercenkénti harminc képkockát kapjuk.

Az osztott képernyő tekintetében tehát úgy tűnik, a Coalition hallgatott az Xbox törzsrajongóira. Mit gondoltok, a végleges játékkal is elégedettek lehetnek a Gears of War kedvelői?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)