Hirdetés

Gears of War 4 - ilyen lesz az Escalation játékmód

|

A Gears of War Season 2 döntője remek alkalmat biztosított a The Coalition számára ahhoz, hogy bemutassák a Gears of War 4 egyik új multiplayer játékmódját.

Hirdetés

Mi már kipróbáltuk a Gears of War 4 zárt bétáját és kijelenthetjük, hogy továbbra is nagyon élvezetes Lancerrel szeletelni egymást. A The Coalition most leleplezte az egyik új játékmódot, ami meglehetősen akciódúsnak ígérkezik.

Gears of War Season 2 döntője alatt ismerhettük meg az Escalation nevű új módot, ami a korábbi részekből ismert Excution továbbfejlesztett változata. Az új mód megalkotásánál a készítők a MOBA-játékok dinamikáját vették alapul. Az 5v5, ízig-vérig kompetitív harcban fontos szerepet kap három körrel jelzett terület, melyeket a csapatok úgy foglalhatnak el, hogy az egyik játékos pár másodpercig a körön belül tartózkodik. Az a csapat, aki egyszerre birtokolja mint a három területet, azonnal megnyeri a meccset, függetlenül a pontok állásától. Induláskor egy power weapon sincs a pályán, az a csapat viszont, aki elveszített egy kört, dönthet, hogy ezek közül az erős fegyverek közül melyik kerüljön fel a térképre és pontosan hol lehessen megtalálni azt. A legpusztítóbb fegyvereket viszont csak a pálya közepére lehet pakolni, illetve az inkább támogató feladatot betöltő eszközök kizárólag a térkép oldalaihoz kerülhetnek. Olyan klasszikusok, mint a Longshot mesterlövész puska, bárhová elhelyezhetőek. Az alábbi videón megnézhetitek, hogyan fest ez az egész játék közben.

Az Escalation játékmód mellett a The Coalition bemutatta az új spectator módot is, melyben immár több kamera és kameramód közül választhatunk, valamint az adott meccs statisztikáit is megnézhetjük a képernyőn. A bétateszt kapcsán egyébként egy ütős előzetest is tudunk mutatni:

A Gears of War 4 nyílt bétája már elérhető minden Xbox Live Gold előfizetőnek, a teszt egészen május elsejéig tart. Ti ki fogjátok próbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)