Hirdetés

Gears of War 4 - ebből is lesz Ultimate Edition, de nem olyan, mint gondolnád

|

Aki nem sajnál a játék alapáránál többet költeni a Gears of War 4-re, a különleges Ultimate Editionben extrákat is talál.

Hirdetés

Ma elindult a Gears of War 4 nyílt bétája, ami meghozhatja néhány gamer kedvét, hogy már most megrendelje az októberben érkező TPS-t. Akinek viszont nem elég a tudat, hogy az alapjátékot megkapja majd, annak egy nagyobb csomaggal is előálltak a készítők.

Ez a Gears of War 4 Ultimate Edition nevet kapta, ami az első epizód felújításának címválasztása után talán nem volt a legszerencsésebb döntés, de valószínűleg ennél sokkal fontosabb, mit is tartalmaz a csomag. Az alapjáték mellett egyrészt ott figyel majd a Season Pass, ami egy évig minden újonnan megjelenő pályát tartalmaz, korai hozzáférést kapunk egy exkluzív VIP playlisthez, amin túl kapunk hat Gear Packet és a Vintage VIP Pack nevű DLC-t is. A leírás szerint egyébként nem csak kompetitív multis, hanem kooperatív DLC-kre is számíthatunk a Gears of War 4-hez.

A magyar Xbox Store-ban 28 490 Ft-ra beárazott csomagot előrendelve megkaphatjuk még a Vintage Del karaktert, akit az új rész többjátékos módjaiban használhatunk és a Gears of War Ultimate Editionben is megszerezhetünk egy karakterpakkot. Egy utolsó bónuszként a prémium kiadás előrendelői a magjelenés előtt négy nappal, október 7-én elkezdhetnek játszani, amihez az Xbox Live-ra kikerült termékoldal tanúsága szerint nagyjából 70-80 GB adatot kell majd letöltenünk.

Mit gondoltok, ütős csomagot sikerült összeraknia a Colitionnek és a Microsoftnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)