Hirdetés

Lenyúlták a karakterét, ezért pereli a Gears of War készítőit egy amerikai férfi

|

Lenwood Hamilton szerint a Gears of War alkotói a tudta nélkül tették bele őt a játékukba. Most úgy perel, hogy el se hisszük. Kössétek be az öveket srácok, ez kemény lesz.

Hirdetés

A Gears of War szériában megismerhettük Cole Traint, a játék egyik főbb szereplőjét. Emberünk lazán kiirt mindent az útjából, de valószínűleg Lenwood Hamiltonnal ő sem bírna el. Az úriember szerint ugyanis róla mintázták Cole-t, és ezért most perelne.

A TMZ jelentése szerint Lenwood és a Cole-t megszólaltató Lester Speight régi ismerősök voltak még a birkózó időkből. Lenwood azt állítja, hogy akkoriban mesélt Lesternek egy videojáték karakter ötletéről, és szerinte ezt nyúlták le végül a Gears of War fejlesztői.

Lenwood állítása szerint még egy törvényszéki hangszakértőt is kihívott, és az eredmény azt mutatta, hogy nincs kimutatható különbség Lenwood és Cole hangja között. Szerinte úgy ahogy van berakták őt a játékba a sapkáival, a karperecével és az aranyfogával együtt.

Az nem tiszta, hogy most az Epicet vagy a Microsoftot pereli-e, de az biztos, hogy a bevételekért kapálózik. Miközben kíváncsian várjuk a per fejleményeit, mi most kibontunk egy méretes csomag kukoricát, mert ez jobbnak ígérkezik, mint a Lindsay Lohan ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)