Hirdetés

Más műfajra válthat a Gears of War?

|

Phil Spencert és a Gears of War 4-et jegyző The Coalition egyik vezetőjét kérdezték a sorozat jövőjéről. Nem ragaszkodnak ahhoz, hogy minden Gears of War játék lövöldözős legyen.

Hirdetés

Mivel a Gears of War 4 elkészült, valószínűleg a Coalition és a Microsoft már nagyban tervezi, vagy akár még dolgozik is a sorozat jövőjét jelentő következő játékon. Egy nemrég adott nyilatkozat alapján nem kizárt, hogy a sorozat történetében először a GoW a TPS műfaj határain túlra merészkedik.

A téma nemrég merült fel egy Xbox rajongói eseményen, ahol a részleget vezető Phil Spencer mellett Chuck Osieja, a Coalition kreatív igazgatója válaszolt a kérdésekre. Egy látogató aziránt érdeklődött, hogy ha más műfajban próbálná ki magát a Gears of War, mi lenne az, amire ugyan egyértelmű választ nem kaptunk, néhány érdekes részlet viszont elhangzott. Spencer például rögtön figyelmeztette kollégáját, hogy óvatosan válaszoljon, így nem kizárt, hogy már most készül egy újfajta Gears játék.

Osieja így egy elég konzerv-jellegű választ adott, ami szerint a csapat minden lehetőséget megvizsgál azt tekintve, mit adhat a rajongóknak. Phil Spencer válasza már egy fokkal érdekesebb volt, szerinte ugyanis simán lehet, hogy több műfajt átöleljen a széria.

"(...) mikor összehívtuk a csapatot, hogy megvitassuk a Gears of War jövőjét, ez szóba került és szerintem több különböző módja is lehet egy történet elmesélésének.  Ez egy nagy IP, ami akár lineáris szerkezetben, könyvként is megjelenhet - ilyet már láttunk -, vagy több különböző műfajban is képviseltetheti magát"

- mondta az Xbox-részlet vezetője.

Kifejtette, hogy az ismertsége miatt rengeteg potenciál van a sorozatban és pont ezért nagyon fontos, hogy a játékosoknak mindenképp vonzóvá tegyék a további epizódokat. Az FPS-ként indult Halo egyébként jól működött RTS-ként is, a Halo Wars második része hamarosan megérkezik.

Ti milyen műfajban látnátok szívesen a Fenix családot, vagy a Gears of War más szereplőit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)