Hirdetés

German Truck Simulator demo tölthető

|

Sokan meglepődnek ezen, de mind a német, mind a magyar listákon előkelő helyen szoktak állni a kamionos játékok, főleg a Truck Simulator sorozat tagjai.

Hirdetés

Az Euro Truck Simulator is nagy siker lett, a German truck Simulator pedig a német lsitákon a dobogót is ostromolta jó ideig.

A játék alapvetően az árufuvarozás szerelmeseinek szól, méghozzá ahogy a nevéből is látszik Németország területén játszódik. Az Euro Truck Simulator továbbfejlesztéseként került piacra. Ez a demo az 1.02-es angol változat, amelyben már számos megjelenéskor a játékban maradt hibát kijavítottak. A demo teljes, azonban csak egy óráig üzemképes, de full játékká tehető ha megvásároljuk azt...

German Truck Simulator demo letöltés

German Truck Simulator demo letöltés

German Truck Simulator demo letöltés

German Truck Simulator demo letöltés

S egy kis kedvcsináló:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)