Hirdetés

First Assault - megvan a nyílt béta időpontja

|

A zárt béta és a fizetős Early Access után a nagyközönség is hozzáférhet a Ghost in the Shell világában játszódó online lövölde.

Hirdetés

A Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online július 28-án lép nyílt béta fázisban. Ettől az időponttól kezdve csöppenhetünk bele a lövöldözésbe, melynek világa az anime rajongói számára ismerős lesz.

 

Az online free-to-play játékban a Section 9-nek nevezett különítmény tagjaként szállhatunk harcba a hacker terrorizmus ellen, hogy megvédjük Japánt. Az FPS lövöldében szorosan össze kell dolgozni csapattársainkkal, ennek fontos része a SkillSync rendszer, amiben meg tudjuk osztani képességeinket velük.

A nyílt béta előtt nyolc különböző karakterrel ismerkedhettek meg a játékosok, melyek különböző játékstílust képviselnek Nagy jelentősége van ennek a változatosságnak, mert az eddigi három játékmód különböző helyzetek elé állította a játékosokat, annak függvényében, melyik kaszttal játszottak.

A nyílt béta egy frissítést is hoz magával, mely során bekerül még egy új karakter és játékmód, emellett pedig optimalizálták a játékot, hogy az simábban fusson.

A bétára a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - First Assault Online weboldalán jelentkezhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)