Hirdetés

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands - lenyűgöző jelenetek a legújabb videóban

|

A Ubisoft idén tervezi kiadni a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlandst, ami különbözik majd a sorozat eddigi játékaitól, és épp ez jelentheti számára a sikert.

Hirdetés

Nem várt az E3-ig a Ubisoft a Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands gameplay videójának bemutatásával, még ha ez nem is tartalmaz túl sok gameplay-t valójában (azért egy kicsi akad a vége felé). Egyre gyakrabban fordul elő ilyen, valószínűleg nekünk kell átértékelni, mi esik ebbe a kategóriába; csak azok a videók, amikben tényleg az látszik, amit játék közben is láthatunk, vagy azok is, amik bemutatják, milyen lesz egy játék játékmenete, milyen pillanatokra, élményekre számíthatunk.

Így vagy úgy, mindenképp érdemes megnézni a fenti, kicsit több mint két perc hosszúságú videót, ami leginkább a játék helyszínét, Bolíviát, valamint a játszható karakterek felszereléseit mutatja meg. Egyszerre drámai és akciódús: láthatunk benne ejtőernyőzést, motorozást, lövöldözést, drónos megfigyelést, meg egy csomó minden mást.

Azt még nem tudjuk, mikor fog megjelenni, de ha minden jól megy, idén ősszel. Mivel Ubisoft játékról van szó, kezeljük a szokásos szkepticizmussal, de az biztos, hogy egyelőre nagyon jónak tűnik. Reméljük, ezt a hangulatot a játék is visszaadja, nem csak a videók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)