Hirdetés

Ghost Recon: Wildlands - lesz nyílt béta, és nincs is már messze

|

A márciusi megjelenés előtt még bőven lesz időtök futni egy próbakört a sivatagban.

Hirdetés

A Ubisoft mindenkinek megengedi majd, hogy fusson egy próbakört a Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands világában a megjelenés előtt. Maga a Ubisoft elnöke, Yves Guillemot hozta a jó hírt.

A nyílt béta periódus a főnök szerint valamikor a következő negyedévben indul el, de hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudjuk. Annyi biztos, hogy a Ubisoft ma adta le a féléves jelentését, ami alapján kiderül, hogy éppen egy üzleti negyedév közepén (október-december) ülünk. Ezek szerint a következő negyedév január-márciust jelent.

A nyílt bétát egyébként több zárt béta alkalom is megelőzi majd, ami Guillemot szerint azért szükséges, hogy a játékosok jobban megfoghassák a játék lényegét.

A Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands megjelenés 2017. március 7-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)