Hirdetés

Gigantic - újra sínen a MOBA fejlesztése

|

Nem mintha hiányozna az életünkből még egy MOBA, de azért örülhetünk annak, hogy a februárban bajba került Gigantic-et egy új kiadó karolta fel.

Hirdetés

A Microsoft előadásain mindig kapott egy kis szerepet a Motiga játéka, a Gigantic. Februárban viszont kérdésessé vált, hogy megjelenhet-e egyáltalán valaha, ugyanis a fejlesztőcsapat egy részét elbocsátották, amíg nem rendeződik a cég pénzügyi helyzete.

Azóta nem is hallottunk róla, most viszont nagy örömmel jelentették be, hogy a főleg MMORPG-kkel foglalkozó Perfect World kiadóval sikerült megállapodni, így a játék fejlesztése folytatódhat. További jó hír, hogy már nem csak Windows 10-re és Xbox One-ra, de más, 64-bites Windowsokra is kiadják, úgyhogy aki emiatt már majdnem frissített, várhat vele tovább. 

Eközben a jelenleg is futó bétateszt is frissül, felújítják a HUD-ot, a felhasználói felületet, a játékbeli kommunikációt, javul a matchmaking, a teljesítmény, a balansz, bekerül három pálya, néhány új hős, skin, és testreszabási lehetőség. Erről itt tudhattok meg többet. A béta jelenlegi fázisa május 25-éig tart, akkor egy kis időre lelövik majd a szervereket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)