Hirdetés

Gigantic - hamarosan indul a nyílt béta

|

Év elején eltűntek a viharfellegek a Motiga MOBA-ja fölül, ez pedig hatalmas lökést adott a fejlesztésnek, így a közeljövőben már mi magunk is belekóstolhatunk a Giganticba.

Hirdetés

Februárban erősen kérdésessé vált, hogy megvalósulhat-e a Motiga free-to-play projektje, a Gigantic, amit a Microsoft előszeretettel mutogatott az előadásain. A stúdió egy részének ugyanis új munkahely után kellett néznie a cég rossz anyagi helyzete miatt. Már-már attól féltünk, hogy végleg lehúzzák a rolót, amikor a leginkább MMORPG-kkel foglalkozó Perfect World kiadó felkarolta őket és folytatódhatott a játék fejlesztésre. 

Ha kíváncsiak vagytok egy újabb, színes, csapatalapú shooterre, akkor a Gigantic hamarosan elrajtoló nyílt bétájára érdemes lesz odafigyelnetek: december 8-án indul a móka, amelyre természetesen már jelentkezhettek is a hivatalos honlapon. A tesztelés alatt négy hős (Aisling, Charnok, HK-206 és Uncle Sven) áll majd a játékosok rendelkezésére három pályán, míg további négy karakter véletlenszerűen oldódik fel minden egyes felhasználó számára.

A Gigantic támogatja a crossplay funkciót, így az Xbox One-os és a Windows 10-es játékosok együtt nyomhatják majd, ráadásul a fejlesztőcsapat semmilyen titoktartási nyilatkozat elfogadását nem kéri, így bátran lehet mesélni a nyílt béta alatt szerzett tapasztalatokról bárkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)