Hirdetés

God of War 4 - skandináv mitológia jön?

|

Két koncepciós rajz bukkant fel az interneten, melyek a God of War 4-ről árulkodnak. Ha ezek tényleg ahhoz készültek, akkor egy sokkal színesebb GoW vár ránk.

Hirdetés

A cikk írásának pillanatában a NerdLeaks weboldala nem elérhető, de sikerült még időben kimenteni azt a két koncepciós rajzot, melyek feltehetően a God of War 4-hez készültek. Ha igaz a pletyka, akkor Kratos Norvégiába megy.

A pletykák szerint a skandináv mitológián alapul majd az új rész, és ismét Kratos lesz a főszereplő, viszont most lesz szakálla (ez egy fontos kérdés nyilván). A főhős oldalán meglátogatjuk majd Alfheimet, a tündérek országát.

Kratosnak lesz egy hatalmas baltája, amivel levághatjuk majd az indákat, és hidakat építhetünk velük. A játék világa sokkal interaktívabb lesz, mint bármelyik előző God of War részben - ezek a nem hivatalos részletek, amelyeket tudni vél a forrás.

Ezeknek így alapvetően örülnénk is, de van még egy olyan mondat is, ami azt állítja, hogy a God of War 4 exkluzív cím lesz a PlayStation 4K-ra. Reméljük, hogy az utóbbi tényleg csak egy félreértelmezett megjegyzés, mert ha már egy generáción belül is jönnek az exkluzívok, annak nem nagyon fog örülni az egyébként igen népes tábor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)