Hirdetés

God of War - nem lesz benne multiplayer

|

A Santa Monica Studio teljes egészében a God of War történetére és világára szeretne fókuszálni, ezáltal nem készítenek többjátékos módot az új részhez.

Hirdetés

Bár a God of War: Ascension rendelkezett többjátékos móddal, az nem igazán nyerte el a játékosok és a kritikusok tetszését, hiszen a széria mindig is a kampányban volt erős. Nem lesz ez másképp a következő felvonás esetében sem. 

Cory Barlog, a játék rendezője jelentette ki a spanyol Level Up honlapnak, hogy az új God of Warban nem lesz multiplayer, az SIE Santa Monica stúdió úgy döntött, hogy kizárólag az egyjátékos kampányra fókuszálnak az új rész esetében, ami tartani fogja a stabil 30 fps-t. Az interjúból azt is megtudtuk, hogyha a PlayStation 4-exkluzív epizód kedvező fogadtatásban részesül, akkor nem ez lesz Kratos utolsó harca, készülhet további God of War játék is.

A Sony E3-as konferenciáján bejelentett God of War megjelenése egyelőre nem ismert. Mi a véleményetek a multi kihagyásáról?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)