Hirdetés

Erről fog szólni az új God of War

|

Számos részlet felkerült a következő God of Warról a játék hivatalos honlapjára, amiből kicsit közelebb kerülhetünk Kratos következő nagy és várhatóan véres kalandjához.

Hirdetés

A Sony az E3-on jelentette be az új God of Wart, amiről sok információ akkor nem látott napvilágot a bemutatott demón kívül, amitől mindenki az állát keresgélte a földön. Most azonban elrajtolt a játék hivatalos honlapja, amely továbbra sem árul el sokat a PlayStation 4-exkluzív projektről, de kicsit közelebb visz minket Kratos visszatérésének okához. 

A God of War egy új kezdet Kratos számára, az olimposzi istenek felé táplált bosszúja már a múlté. Hétköznapi emberként él az istenektől távol és kizárólag csak magányra vágyik a szelídítetlen erdők és csontos hegységek mélyén játszódó északi vidéken, amelynek megvannak a saját teremtményei, szörnyei és istenei.

Ebben a durva és könyörtelen világban kell túlélnie és megtanítania a fiát is ugyanerre. A fiú mentoraként és védelmezőjeként eltökéli, hogy elnyeri sarjának tiszteletét, amelyben segítségére van egy váratlan lehetőség, aminek hála képessé vált a dühének mesterévé válni. Sötét múltat hagy a fiára, de reméli, hogy képes lesz jóvátenni mindent. Hamarosan azonban ismét küzdenie kell, mert felüti fejét egy komoly fenyegetés, ami veszélyt jelent új életére, amit megteremtett. 

A God of War játékmenetében a kamera ezúttal Kratos válla fölött helyezkedik el, így az akciót közelebbinek érezhetjük, mint eddig bármikor. Kratos fejszéje erőteljes, mágikus és sokoldalú, egy igazi brutális fegyver, valamint sokrétű eszköz a felfedezéshez. 

A God of War kizárólag PS4-re jön, de még nem tudni, hogy mikor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)