Hirdetés

Godfather II - Rossz társaságban

|

Egy igazi keresztapa másokkal végezteti a piszkos munkát. A legújabb videóban ezeket a rossz arcú fickókat ismerjük meg.

Hirdetés

Mario Puzo regényéből Francis Ford Coppola készített filmtörténeti jelentőséggel bíró adaptációt. Ezt a bravúrt az EA Redwood Shores stúdiónak egyelőre nem sikerült megismételni. A második rész új esélyt jelent, s bár még ebben az esztendőben megjelenik a jóval ígéretesebbnek tűnő Mafia II, előfordulhat azért, hogy kellemes meglepetésben lesz részünk. Az igencsak ránk férne már, hiszen mind a GTA IV, mind a Saints Row 2 csalódást okozott a PC-s játékosoknak. A trehány portolás díszpintyeiről van szó.
Érdeklődve várjuk, milyen munkát végez majd ezen a téren az EA. Mivel a játék ugyanazt a házon belül fejlesztett motort használja, mint a Dead Space (tévesen UE3-nak írtuk korábban), nagyjából be tudnánk lőni a várható gépigényt, ha szűk folyosók helyett nem a nyílt terek kerülnének előtérbe.
Spongyát rá, a megjelenés valamivel még odébb van (feb. 27.)!

godfathergstv.jpg


Érkezett viszont egy hangulatos kis videómontázs, amiben a különféle szakterületeken jártas legényeinkkel ismerkedhetünk meg. Piromán gyújtogató, robbantási szakember, kétajtós barokkszekrény, szanitéc, stb. áll majd a játékos rendelkezésére.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)